2777
عنوان

حقوق3تومن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 52 پست

عزیزم امضامو بخون ، من موقعیت الانمو مدیون همون موسسه ای هستم ک ههمینقدر کم بهم میداد، ولی تو شیراز برند هست، من از همین موسسه به پتروشیمی معرفی شدم، بعد همون پتروشیمی پروژه گرفتم و استخدام شدم ...

همیشه باید از یه جایی شروع کنی.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نزدیکمونه. ولی کمه

یه وقتا منظور از کار کردن اصلا درآمد نیست 

افزایش عزت نفس 

استقلال 

شروع تازه 

و مشغولیت مفید 

کار مفید 

و تاثیر گذاری و بی فایده نبودن روزهامونه 

بستگی داری هدفت چی باشه 

درسته خلیی کمه و غیرمنطقی 

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم امضامو بخون ، من موقعیت الانمو مدیون همون موسسه ای هستم ک ههمینقدر کم بهم میداد، ولی تو شیراز ...

درسته.

منم  نظرم  همین  بود.  ولی   خدایی   دیگه  ۳تومن   خیلی   ظلمه

یه وقتا منظور از کار کردن اصلا درآمد نیست افزایش عزت نفس استقلال شروع تازه و مشغولیت مفید کار مفید و ...

منم  میخواستم  برای  رزومه   و   همون  استارت  کار   برم.

ولی  خورد  تو   ذوقم

منم میخواستم برای رزومه و همون استارت کار برم.ولی خورد تو ذوقم

نخوره تو ذوقت 

اول راه اکثر آدما همینه 

باید خاکش و بخوری

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

درسته.منم نظرم همین بود. ولی خدایی دیگه ۳تومن خیلی ظلمه

من با دکتری ساعتی ۵۰ تومن بهم میدادن، میرفتم در حالی که همه مسخرم میکردن ولی میدونستم این موسسه تو کل کشور شعبه داره، میدونستم اگر اسممو تو سایتش وارد کنه، کل کشور منو با اسمِ این موسسه میشناسن، ببین تو الان برا ماهی ۳ تومن میری، دو حالت داره، یا تو این کار متخصص میشی که دیگه شاگرد خصوصی کلی بهم میزنی، یا میفهمی این مسیر مناسبت نبوده و تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاستو تلاشتو صد برابر میکنی ..‌

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من با دکتری ساعتی ۵۰ تومن بهم میدادن، میرفتم در حالی که همه مسخرم میکردن ولی میدونستم این موسسه تو ک ...

توکل   بخدا.

منم  ارشد  ادبیات  دارم. از  بیکاری   مجبورم  اینجوری   شروع   کنم

توکل بخدا. منم ارشد ادبیات دارم. از بیکاری مجبورم اینجوری شروع کنم

ببین آدم راهای مختلفو میره تا در نهایت راهشو پیدا کنه، من چندتا شاخه عوض کردم تا عاقبت فهمیدم با درسم میتونم به هدفم برسم، پس اصلا از کار کردن واهمه نداشته باش، عاقبت مسیرتو پیدا میکنی، میفهمی برا اینکار ساخته شدی یا نه

ببین آدم راهای مختلفو میره تا در نهایت راهشو پیدا کنه، من چندتا شاخه عوض کردم تا عاقبت فهمیدم با درس ...

ب   عشق  تدریس   ادبیات  رو  انتخاب   کردم   و  رفتم  تا  ارشد.

ازدواج  کردم  نشد  دکترا  بگیرم.  ازمون  اموزش  پرورش  هم  نشد  شرکت  کنم  بخاطر  شرایط   سنی.

دوستم  پیشنهاد  اموزشگاه  داد.  ولی   خب   فعلا   موندم   بخاطر  تایم   زیاد   و   حقوق   ناچیزش