2777
2789
وای ویژگی ها خودمو دقیق گفتییییی🫡شغلش چیه؟ارزش صبر کردن منو داره؟اصن در کل لیاقتمو دارع؟

همین بخاطر اینکه ارتباط اجتماعیت بالایه درحال بگو بخندی با یکی از همکارات از پشت شیشه میبینتت و دلش میره 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم کارمند یعنی پنجاه پنجاه اما درامدش متوسط زیاد پولدار نیست یعنی خوبه نتوسط دهن پر کنه و خ ...

فقط کاش کارمند نباشه🫠

از ادمایی ک توی چهاچوب کارمندی میگنجن خوشم نمیاد

همین بخاطر اینکه ارتباط اجتماعیت بالایه درحال بگو بخندی با یکی از همکارات از پشت شیشه میبینتت و دلش ...

یا قرانننن

نهههه از همکار نمیخوااام😂😂😂

بگو کارخونه دار🥺

بگو مهندسسسس

احساس میکنم کارمند یعنی پنجاه پنجاه اما درامدش متوسط زیاد پولدار نیست یعنی خوبه نتوسط دهن پر کنه و خ ...

گلم حست درمورد اون خانم که تو ذهنمه چیه؟ باهاش از خودم خبلی گفتم😔

حس اقای  ح به من چیه؟ بینمون چی میشه

یا قرانننننهههه از همکار نمیخوااام😂😂😂بگو کارخونه دار🥺بگو مهندسسسس

نه نه همکارت نیست میگم شما با همکارت داری بگو بخند میکنی اونم تورو از دور میبینه ک چقد خوب میخندی و یه حس شادابی بهش میدی میگت اره همینه😂

خدا کنه زودتر بشم مشخصات منو میگی ؟یه نفر قبلا تو زندگیم بود هنوز به یادم هست ؟فقط از روی کنجکاوی می ...

نه یکم ازت دلخور بود الان فمرش درگیر کسیه مث اینکه ایشون قصدش باهاش جدیه و اون خانمت داره پسش میزنه برا همین دلهره یه اونو الان داره

همش درست🎀نظرت راجب ازدواجم و شرایط همسر اینده ام چیه؟

😍😍😍 

ازدواج ۳ سال دیگ نهایت . همسر اینده تم زندگی عاشقانه دارین و زندگیتون با عشق شروع میشع و بیشتر تو شیفته اون میشی و ادم باب میلت هست