2777
2789
عنوان

رفتم باشگاه اومدم دیدم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 67 پست
اسی انقدر شوهرت رو‌ دوست داری تاکسیدرمیش‌ کن هم ما رو خلاص کن هم خودتوجاودان میشه

ابن همه تاپیک خیانت میبینی هیچی نمیگی حالا ی زوج خوشبخت دیدید انقذر واکنش نشون میدید؟ میدونی هر تاپیک خیانتی ک رده میشه چقدر باعث میشه زن ها نسبت به شوهراشون بدبین بشن چقدر تاثیر بذی داره روی رابطشون ؟ 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

پزوووووو

کجا زندگی میکنی که آشپزی همسر و عسق ورزیدنش براتون غیر قابل باور یا پز دادنه؟ بعضیا وضعیت زندگیشون خیلی نگران کنندس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابن همه تاپیک خیانت میبینی هیچی نمیگی حالا ی زوج خوشبخت دیدید انقذر واکنش نشون میدید؟ میدونی هر تاپی ...

عزیزم من چیزی نگفتم که

به شوخی گفتم استارتر هم شوخی من رو گرفت

با توجه به صحبت‌هایی که توی تاپیک‌های قبلیشون داشتم❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم من چیزی نگفتم کهبه شوخی گفتم استارتر هم شوخی من رو گرفتبا توجه به صحبت‌هایی که توی تاپیک‌های ق ...

اها ببخشید عزیزم سو تفاهم پیش اومد❤️❤️❤️

کجا زندگی میکنی که آشپزی همسر و عسق ورزیدنش براتون غیر قابل باور یا پز دادنه؟ بعضیا وضعیت زندگیشون خ ...

کل تاپیکای اسی پز دادنه

کسی که توی خوشبختی غرقه، براش عادیه این چیزا

کسی جار میزنه ، که این چیزا براش تازگی داره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
کل تاپیکای اسی پز دادنهکسی که توی خوشبختی غرقه، براش عادیه این چیزاکسی جار میزنه ، که این چیزا براش ...

اینجا خیلی ها روزمرگی هاشون رو به اشتراک میزارن ، تقریبا همه اینطورن حالا مگر سوالی داشته باشن ، خب روزمرگی خوبی داره خوشبخته، ذلیل بر پز دادن نیست که ، چرا هر چیز خوبی که به اشتراک گذاشته میشه رو پز میدونید

اینجا خیلی ها روزمرگی هاشون رو به اشتراک میزارن ، تقریبا همه اینطورن حالا مگر سوالی داشته باشن ، خب ...

چون از زندگی خودش راضی نیست به گفته خودش به پوچی رسیده

من که زندگیم داغونه جهنمه اما کاش ایشون که خوشبخته حداقل احساس خوشبختی میکرد

چون از زندگی خودش راضی نیست به گفته خودش به پوچی رسیدهمن که زندگیم داغونه جهنمه اما کاش ایشون که خوش ...

عزیزم کسایی که از بچگی هر چیزی که خواستن براشون فراهم بوده یا به هر چیی که بخوان رسیدن طوریکه انگیزه برای بدیت آوردن چیزی ندارن دچار نارضایتی و افسردگی میشن، خیلیام خودکشی میکنن

عزیزم کسایی که از بچگی هر چیزی که خواستن براشون فراهم بوده یا به هر چیی که بخوان رسیدن طوریکه انگیزه ...

کلا متضاد حرف میزنید

از بچگی همه چی فراهم بوده لذا احساس نارضایتی میکنه بعد میاد پز چیزایی که داره رو میده؟!!!!

کلا متضاد حرف میزنیداز بچگی همه چی فراهم بوده لذا احساس نارضایتی میکنه بعد میاد پز چیزایی که داره رو ...

یکم روانشناسی اطلاع میداشتی متوجه حرفم میشدی ، اختلاف طبقاتی زیادی در کشورمون حاکمه که باعث شده تعریف معمولی رو پز ببینیم ، شاید ایشون براش این چیزا عادیه و فقط داره تعریف میکنه ولی شما براتون عادی نیست و پز تلقی میکنین 

عزیزم کسایی که از بچگی هر چیزی که خواستن براشون فراهم بوده یا به هر چیی که بخوان رسیدن طوریکه انگیزه ...

آدم خوشبخت نه نیاز داره نه فرصت داره بیاد روزانه ۳ تا تاپیک بزنه بگه خوشبخته تا دیگران بهش بگن وااااای خوش بحالت تا ایشون حس خوشبختیش ارضا بشه

یکم روانشناسی اطلاع میداشتی متوجه حرفم میشدی ، اختلاف طبقاتی زیادی در کشورمون حاکمه که باعث شده تعری ...

شما معلومه خیلی روانشناسی زرد میخونی

بحث این تاپیک مادی نیست که اختلاف طبقاتی باعث باورپذیر نبودنش بشه

آدم باسواد نمیاد روزی ۳ بار جار بزنه من باسوادم!!!! از اعمالش پیداست

پولدار جار نمیزنه من صبحا خاویار و آب پرتقال میخورم. از زندگیش پیداست

خوشبخت واقعی هم جار نمیزنه من خوشبختم😒

آدم خوشبخت نه نیاز داره نه فرصت داره بیاد روزانه ۳ تا تاپیک بزنه بگه خوشبخته تا دیگران بهش بگن واااا ...

چرا متوجه نمیشی ؟ میگم اینجا سایتیه که خیلیا روزمرگیشون رو به اشتراک میزارن حالا این روزمرگی خوب و عاشقانه ای داره شما فکر میکنی داره پز میده در حالی که واقعا توی محیط اینطوری بوده شما برات عادی نیست ، درضمن انسان خوشبخت نیمیسایت نمیاد؟ نمیگه سرما خوردم مرخصی گرفتم از صبح برای فراموش کردن حریصیم توی سایتم لابد بدبخت دو عالمم؟ اختلاف فرهنگی و مالی اینطوریه که ممکنه یکی تمام افوام نزدیکش. پزشک و جراح باشن و بیاد روزمرگیش رو در ارتباط با اونا بنویسه و شمایی که تو عمرت پرسک ندیدی بگی این داره پز میده در حالی که اینطور میست ، این فقط یک مثال بود 

شما معلومه خیلی روانشناسی زرد میخونیبحث این تاپیک مادی نیست که اختلاف طبقاتی باعث باورپذیر نبودنش بش ...

شما کلا نمیخوای بفهمی ، میگم اینجا توی سایت مردم از زندگیشون مینویسن ، حالا یکی زندگی خوبی داره میاد مینویسه داره وز میده؟ عجبا بنی انسان خوشبخت خفه خون بگیره هیچی نگه چون خوشبخته؟ اونام ادمن مثل بدبختا

2790
2778
2791
2779
2792