2777
2789

هیچ وقت مثل قبل نمیشه.بعده ازدواج و مخصوصا بعده زایمان کلا کن فیکن میشه.هم بزرگتر میشه و هم افتاده.ولی باز بستگی به پوست خودت داره پوست من زبادشل نشد ولی مال خاهرم خیلی خیلی افتاده شد..ماساژ کمی تاثیر میکنه ولی در کل باید عمل کنی تا دلخواهت بشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من قوز ندارم چه حرکاتی میزنی مثلا

سه تا دستگاه برای سینه داره با همونا کار میکنم

یکی هست میخوابی میل هالتر میزنی

یکی هست میل هالتر به کش وصله میگیری میکشیش پایین

پرس سینه با دمبل بزنی

حرکت زیاده برای سینه تاثیرم داره ولی باید ادامه بدی و صبور باشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر منم پنج ساله شده چندماهه میرم باشگاه. مربی گفت قوز دارم باید اول قوزمو برطرف کنم بعد روی سینه ...

عزیزم میشه بگی چجوری قوز کمرتو برطرف میکنی؟ چه ورزش هایی؟ 

شرایط باشگاه رفتن ندارم اینجا مربی نیست 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

عزیزم میشه بگی چجوری قوز کمرتو برطرف میکنی؟ چه ورزش هایی؟ شرایط باشگاه رفتن ندارم اینجا مربی نیست

من یک مدت قوزبند بستم روزی دو ساعت

حرکات بیشتر با دستگاه و دمبل نمیدونم چجوری بگم

سرچ بزن توی گوگل حرکت ورزشی مناسب غوز واست میاره اونجوری بهتر متوجه میشی

من یک مدت قوزبند بستم روزی دو ساعتحرکات بیشتر با دستگاه و دمبل نمیدونم چجوری بگمسرچ بزن توی گوگل حرک ...

ممنونم قوزبند تاثیر داشت؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

اره خیلی خوبه

ممنونم عزیزم برات حمد خوندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40