2777
2789

واقعاً بعضی وقتا وقتی میام نی‌نی‌سایت و پست‌های بچه‌ها رو می‌خونم، با خودم می‌گم «یعنی ازدواج واقعاً ارزشش رو داره؟»

انقدر از دعواها، بی‌توجهی‌ها و سختی‌های زندگی مشترک می‌خونم که ته دلم یه ترس عجیبی میاد 😞

من از بچگی همیشه فکر می‌کردم یعنی میشه یه روزی با کسی باشم که هم شوهرم باشه، هم رفیقم؟

باهاش بخندم، درد دل کنم، دوتایی عشق کنیم، رفاقت کنیم...

ولی هر چی بزرگ‌تر شدم، هر چی بیشتر واقعیت رو دیدم، حس می‌کنم اون چیزایی که تصور می‌کردم فقط توی فیلم‌ها و رویاست 💔

شماها هم همچین حسی دارین؟ یا من زیادی حساسم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هیچکس از خوشی‌های زندگیش نمیگه و فقط مشکلات رو بازگو میکنه 

ازدواج با دید باز خوبه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دیگه اول تو انتخاب دقت کن. دومم شانس

نمیشه گفت دقت خیلی هاشون تو دوره نامزدی خوبن تا ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت یهو تغییر میکنه دیوث زیاد شده اره بابا ب شانس ام ربط داره خدایی

نمیشه گفت دقت خیلی هاشون تو دوره نامزدی خوبن تا ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت یهو تغییر میکنه دیو ...

برید مشاوره قبل ازدواج 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اون چیزی ک توتصورته واقعا وجودداره

هیچکس ازخوشیاش نمیگه

هیچکس نمیگه خودش چ مشکلی داره 

ک زندگیش ب اینجا رسید؟همه میگن طرف بده خونوادش یده خودشون فرشته پاک ومظلوم اینجوری نیست قطعا

یک درصدم خودشون هیچ مشکلی نداشته باشن انتخابشون درست نبوده

انتخابت درست باشه ب هر چی میخوای میرسی

هم میشه همسرت هم خونوادت هم رفیقت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نمیشه گفت دقت خیلی هاشون تو دوره نامزدی خوبن تا ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت یهو تغییر میکنه دیو ...

اره شانس خیلی مهمه. ورگرنه قبل ازدواج که مردا خودشونو برای ادم میکشن تازه بعد چن سال اخلاقاشون رومیشه 

شما با رفیق صمیمیت هم ممکنه دعوا کنی یا دلخوری بینتون پسش بیاد، ولی یاد گرفتی طبق روحیات هردو چطور مدیریت کنید.

معمولا اینها که خیلی دچار مشکل میشن، اولا خودشون مشکلات شخصی دارن. مثلا کمال گرایی، توقع بیش از حد، رویاپردازی و زندگی فانتزی، عدم مسئولیت پذیری

بعد این زن میره وارد زندگی میشه، ناگهان امیدش رو از دست میده. توان کنترل خشم نداره. یا تلفنو بر میداره رگباری به همه بدی شوهرشو میگه یا اینجا تاپیک میزنه.

دومین مطلب اینه که موقع ازدواج، راه درستی برای شناخت ندارن. فکر میکنن دو سال دوست بودن، پس کافیه.

یا آشنایی سنتی بوده، عین دهه ۵۰ و ۶۰ سرشونو میندازن پایین میرن سر خونه زندگی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟