2777
2789

روز دوم تو بیمارستان نه بود دو هفته بعد تکرار کردیم باز هم عدد نه بود دکتر کفت مشکلی نیست. اما زردی گ‌شه چشماش نرفته هنوز 

اگهدزردی چشم‌تذفتهذباخدلتید داخل دستگاه بزارید 

یک بار دیگه به دکتر ببرید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پزشک گفته بیمار نیس پس مشکلی ندارن بچه ها تا پنج ماهگی خیلی خیلی تغییر میکنم بازم بهش شیر خشت بده و زیاد حمومش کن  زیاد حساس شدی طبیعیه

سلیناز سادات همهی زندگیم🧿❤️

۹ که خوبه 

مبارک باشه عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم یادت نیست چند ماهگی رفت؟ دختر گلت مشکل تیرویید هم داشت یا نه؟

خیلی طول کشید و دیگه بهش توجه نمیکردم ولی حداقل تا سه ماه رو بود،نه مشکل تیرویید هیچوقت نداشته

اره تا دو ماه در میاد تیروئید یا عفونت نداره؟

نه آزمایش کشت و تیروییدش منفی بود خداروشکر اما باز هم به من گفتن ما از نوزادانی که مادر شون تیرویید داره دوبار میگیریم که من دیگه نبردمش آزمایش بده

اگه پزشک گفته بیمار نیس پس مشکلی ندارن بچه ها تا پنج ماهگی خیلی خیلی تغییر میکنم بازم بهش شیر خشت بد ...

بله خود دکتر گفت مشکلی نیست ولی گوشه چشمش اعصابم و خورد میکنه 

تا دوماه هست نترس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)