2777
2789
عنوان

خب که چی

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
من یه مدت اینجوری شده بودم الان خداروشکر درست شدم

چی باعث بهتر شدنت شد؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان نخونی که چی؟آشپزی نکنی که چی؟وقتت بالاخره میگذره حداقل بذار خوب و مفید بگذره

مفید بگذره که چی بشه؟ 

چی میخواد بشه برا من...

دلم از سنگه و از شیشه همزمان

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
که از زندگی لذت ببرید

😹😹😹اجباری دارم زندگی میکنم حقیقت به امید مرگ زنده ام

باورش برام سخته که آدما در روز به مرگ فکر نمیکنن 

ک آرزوی مرگ ندارن

الان اومدی نی نی سایت... خب ک چی؟

حقیقت سه روزه تو اتاقم خودمو حبس کردم یه لقمه ناهار می‌خورم و می‌خوابم و توی گوشی لعنتی میچرخم‌...

چی باعث بهتر شدنت شد؟

روانشناس برای من تاثیر زیادی نداشت 

به اضطراب رسیده بودم

مذهبی نبودم و نیستم 

ولی نمازم و شروع کردم 

شکرگزاری صبح زوم کردن رو داشته ها

چندتا سوره رو هم روتین میخونم

و همش کسایی و دنبال میکردم که از من خیلی شرایط بدتری دارن 

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

😹😹😹اجباری دارم زندگی میکنم حقیقت به امید مرگ زنده امباورش برام سخته که آدما در روز به مرگ فکر نمی ...

بهتره امید تون به خدا و رحمت خدا باشه وقتی پیمونه در بشه مرگ خودش میاد سراغم آدم انتظار نیاز نداره

کاربر آقا 
بهتره امید تون به خدا و رحمت خدا باشه وقتی پیمونه در بشه مرگ خودش میاد سراغم آدم انتظار نیاز نداره

ایشالا زود تر بیاد😹