2777
2789
عنوان

زیبا شدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست
خخخ از نظر شما خوشگل نیس از نطر مادر خودش حوریه بهشتیه 😏

دقیقا ماماناشون با یه افتخاری میگن فلانی رومیبینی40 بار یوسف خوندم دمیدم به سیب خوردم بنظر من بچه اش معمولیه با ارفاق 

پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را تکذیب میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بارداریم میوه زیاد میخوردم مخصوصا انار بقیه میگن بچم خوشگله

اره میوه خیلی خیلی خوبه

پوست بجه رو سفید وشفاف میکنه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
40روز نه یک بار بخون روی سیب قرمز بخور یا بخون و دست راستتو رو شکمت بکش واقعن تأثیر داره اگ اعتقادتو ...

اخه همه کسایی که خوندن بچه هاشون معمولین 

عزیزم وجود یک بچه صورتش دست و پاش قدش همه از کروموزوم هایی که از پدر و مادرش میگیره تشکیل میشه ..بحثی به نام ژنتیک😕حالا میگن خوردن بعضی میوه ها صورت و خلق و خوی بچه رو زیبا میکنه ولی صدرصدی نیست که بچت خیلی فرق کنه نهایتش شبیه شما یا پدرشه انشاالله که خوشگل میشه

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
اره میوه خیلی خیلی خوبه پوست بجه رو سفید وشفاف میکنه

اوخی نی نیت مردادیه😎منم نیز.منتطر یک دختر جذاب و دوس داشتنی هستی پس☺☺☺

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عزیزم فقط ارثیه بهدخودت یا همسرت شبیه بعدشم به فکر شخصیت و آیندش باش بچه که عاقل و با ادب باشه خوشکل ...

بنظر منم ارثیه خودمم به این قضیه اعتقاد ندارم.

اوخی نی نیت مردادیه😎منم نیز.منتطر یک دختر جذاب و دوس داشتنی هستی پس☺☺☺

😍😍😍😍

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اخه همه کسایی که خوندن بچه هاشون معمولین 

انتظار بچه چش رنگی و موطلایی نداشته باش ازین جهت میشه تشخیص داد ک ی نفر رو یک بچش نخونده باش رو یکی خونده باشه خاله من اولی رو نخوند معمولیه ولی رو اون دوتای دیگ خوند واقعن مهر گیرایی تو صورتاشون هص با اینکه 4.5ساله شدن از شیرینی نیفتادن

من سوره یوسف رو خوندم ولی دو سه بار بچمم مثه همه ی مامانا از چشم خودم خوشگله    از چشم بق ...

ای جونم خدا جوجه ات رو برات حفظ کنه