2777
2789
عنوان

شوهرم کارتمو پرت کرد جلوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست
خیلی ناراحتم گریه ام گرفته . خیلی حس بدی دارم

اون احتمالا از شما هم حس بد داره ناراحت تره چون نتونسته با خودش کنار بیاد از کارت زنش برای خونه خرید کنه ولی چون شما گناهی نداشتی نتونسته چیزی بگه اینجوری واکنش نشون داده بی پولی برای مرد ها بدترین درده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شرمندگی مرد خیلی بده خدا هیچ مردی پیش زن و بچش شرمنده نکنه نمیدونم چی بگم ولی حال روحیش بخاطر ...

یک ساله بیکاره . خودش تن ب هر کاری نمیده . تفریحی اسنپ میزنه پول تو جیبی خودشو فقط جور کنه

اومد داخل زود برگشت بیرون . کارتم دستش بود

شاید گذاشته روی میزی چیزی افتاده 

من فکر نمیکنم پرت کرده باشه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من جات بودم میرفتم بغلش میکردم . میگفتم همه چی درست میشه .‌مهم اینه ما کنار همیم 

بیکاری و بی پولی واسه یه‌ مرد فرقی با ذره ذره مردن با درد نداره 

بهش حس‌ ارزشمندی و خوب بده . کنارش باش 

این روزای سخت هم میگذره 

ولی شما دو تا سربلند بیرون میایین

برات یه عالمه عشق و آرزوی خوب میفرستم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یک ساله بیکاره . خودش تن ب هر کاری نمیده . تفریحی اسنپ میزنه پول تو جیبی خودشو فقط جور کنه

از عمد کار نمیکنه ؟اگه اینجوریه که اوضاع فرق داره چرا کار نمیکنه؟تو این گرونی مگه میشه مرد کار نکته همین جوری هم رندگی ها نمیچرخه 😐ولی بخاطر رفتارش اگه بخاطر کارش ناراحت نیست شاید شما یه حرفی یا یه رفتاری کردید خودتون متوجه نشدید ولی ایشون با خودشون‌ گرفته مثلا جمله ای مثل من خرج میکنم از این حرفا