2777
2789

فقط توستر دارم

لطفا راه حلی بلندی بهم یاد بدین

نونا عالی میشن ولی روش خشکک

😢

کسی بلده راه حلی

خب باید گرمایش بالا رو نیمه های پخت ببندی 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هر وقت نون رو از توستر درآوردی بلا فاصله روش پارچه اشپزخونه تمیززز بزار

به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه نرم نرم میشه🥰😍

و اینکه کلا نزاد هوا بخوره توی ظرف در بسته یا مثلا نایلون نگه دار توی یخچال هم نزار اگ زود مصرفش میکنی 

یا اگ گذاشتی یخچال برای استفاده ۱۰ الی ۲۰ دقیقه زودتر درش بیار ک هم دمای محیط شه

چه نونی درست کردی؟

میتونی هم توی یه قابلمه از نونت بزرگتر یه توری پایه دار بزاری

بعد حدوو ۱ لیوان اب بریزی توی قابلمه

نونو هم بزاری روی تور و درشو ببندی تا بخار کنه

نونت نرم میشه

حواست باشه خیلی نرم و له نشه

مرسی عزیزممنون شیرماله

اها خب همین روش عالیه براش

رومال هم ک میزنی؟

کلا یه چیز دیگه هم ک هست

برای نون باید ۱۵ دقیقه حرارت فقط از زیر روشن باشه

و در حد ۲.۳ دقیقه از بالا با حرارت کم ک فقط طلایی شه

اگه حرارت توستر از دو طرف باشه نونت خشک خشک میشه و نتیجه خوب نیس در کل

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792