2789
عنوان

سوپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 21 پست

براش شام یه غذای جدید بزار 

کیک هم خودت درست کن 

اگه بلدی خودت براش یه دستبند چرم درست کن 

یا ازین دستبندا که فرکانس صدا روش حک میشه بعد با نرم افزار میتونه گوشش بده

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز خیلی خاص هست ولی اصلا نمیدونم از کجا میشه تهیه کرد باید سرچ کنی تو اینترنت و اینا

یه جایی هست که سفارش دستبند میدی بعد صداتو ضبط میکنی مثلا یه شعر میخونی یا یه جمله ای میگی بعد اون جمله رو روی دستبند هک میکنن (شبیه نوار قلب میشه) بعد یه اپلیکیشن رو موبایلت میریزی که هر بار گوشیتو گرفتی سمت دستبنده اون شعر یا متن از گوشیت پخش میشه. ینی انگار اون متن حک شده روی دستبند رو اسکن میکنی با موبایلت و وویس پخش میشه

سلام من برای تولد همسرم دیگه از خرید ادکلن و کیف و کفش خسته شده بودم. به پیشنهاد یکی از دوستان به سایت ( الوکیک)  رفتم  و برای شب ساعت ده که همسر میومد خونه کیک سفارش دادم. وقتی همسرم خونه اومد اصلا از تولدش حرفی نزدم و اون هم فکر کرد من یادم رفته. ساعت ده که شد از الوکیک در خونه رو زدن و کیک و  تم و بادکنک هایی که سفارش داده بودم اوردن و چون همسرم خودش در رو باز کرد خیلییی سوپرایز شد.

واقعا کیک با کیفیت بود و هزینه هم با قنادی محل خودمون فرقی نمیکرد ضمن اینکه پیک رایگان بود . البته برای دوستم اشانتیون هم داشتن چون مبلغ خریدشون بالا بود ولی برای من نبود.

سلام من برای تولد همسرم دیگه از خرید ادکلن و کیف و کفش خسته شده بودم. به پیشنهاد یکی از دوستان به سا ...

همین الان رفتم دیدم سایتشو واقعا عالیه مرسی از پیشنهاد خوبت حتما استفاده میکنم