2777
2789
عنوان

نظرسنجی😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست

نی نی سایت جاییست که در تاپیک خیانت شوهرای همه خیانت کار و در تاپیک عاشقی زندگی همه همزمان گلستانه    اولین و بهترین راهکار  فقط طلاق   آگاهی از شب اقدام همه و چگونگی انجام آن  آگاهی و علم به رنگ ادرار مدفوع و رنگ بی بی چک سایرین  نحوه چیدمان کمد لباس کفش 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خاصی ندارم

هر چی بخوایم بگیم که میترکونن از اون طرف بیشتر کاربرای خوبش رفتن اصلا برای نظر کاربرا هم که ارزشی قائل نمیشن

در کل دیگه به درد نمیخوره منم تا چند وقت دیگه میرم چون فقط یه تاپیکش رو میخوام و ممکنه سوالایی برام پیش بیاد که موندم فعلا

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بنظرم اصلن اگ حرف راستم بگی باز میگن دروغ گفتی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نظر خاصی ندارم هر چی بخوایم بگیم که میترکونن از اون طرف بیشتر کاربرای خوبش رفتن اصلا برای نظر کاربر ...

👍👍👍👍👍👍

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چقدر گزینه هات حساسه🤔نمیدونم کدومو بزنم استرس گرفتم

خخخخخ

‌قبلا عالی بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
نی نی سایت جاییست که در تاپیک خیانت شوهرای همه خیانت کار و در تاپیک عاشقی زندگی همه همزمان گلستانه & ...

👍👍👏

فقط وابستگي

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
‌قبلا عالی بود

کاش الانم عین قبلنا ک شماعضوبودین بود

دیدم به خودم و دنیا و خدا کامل عوض شد در سمت مثبت

چ خوب وسازنده بوده برات😎