منتظرالمهدی110 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2139 عنوان به نیت ظهور سهم شما 1 صلوات 💚 43 بازدید | 5 پست 🌿اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🌿میگویند میآیی و در دادگاه عدالتت هیچ ظالم متکبری در امان نخواهد ماند. ما منتظریم! و ایمان داریم به چنین شنیدهای...صحیفه مهدیه، ص۱۲۷#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه 1404/08/18 | 08:24 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فففففففففففاطمه عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 3498 عزیزم من یه حاجتی دارم خیلی دوست دارم اجابت بشه یجورایی به معجزه نیاز دارم شما میدونی چه دعایی بخونم حاجت میگیرم ؟
منتظرالمهدی110 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2139 عزیزم من یه حاجتی دارم خیلی دوست دارم اجابت بشه یجورایی به معجزه نیاز دارم شما میدونی چه دعایی بخونم ... من از چله ی زیارت عاشورا چند بار معجزه دیدم. بازم همیشه بگو خدایا اگه صلاحم هست. 💚 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه
فففففففففففاطمه عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 3498 من از چله ی زیارت عاشورا چند بار معجزه دیدم. بازم همیشه بگو خدایا اگه صلاحم هست. 💚 ممنونم 🌸🌷 40 روز پشت هم بدون هیچ عذری باید زیارت عاشورا بخونم؟ چه تایمی از روز بخونم بهتره ؟
منتظرالمهدی110 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2139 ممنونم 🌸🌷 40 روز پشت هم بدون هیچ عذری باید زیارت عاشورا بخونم؟ چه تایمی از روز بخونم بهتره ؟ اره تو تقویم روز اول علامت بزن که فراموش نکنی. ایام عادت هم بخون مشکلی نداره. اگه بتونی بعد از نماز صبح وگرنه هر وقت راحتی. چله ی زیارت عاشورا شهید نوید صفری تو گوگل سرچ کن. این شهید عزیز هم واسطه ی خوبی هست برای حاجت گرفتن 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه