2777
2789
اره کارشناسی ام من کلاسارونمیرم اونجاگفتن بایدنمره کامل بگیری🥲🥲🥲

کدوم شهری کدوم مرکز؟

نرم یکی اره؟

اگه میانترم نگیری ک باید امتحان پایانی رو ۶بگیری ک قبول شی زیر ۶ میفتی🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری کدوم مرکز؟نرم یکی اره؟اگه میانترم نگیری ک باید امتحان پایانی رو ۶بگیری ک قبول شی زیر ۶ میف ...

بنظرت میتونم بگیرم 

مگرمیشوددلی رابشکنی ودلت شکسته نشود؟؟!!!

کدوم شهری کدوم مرکز؟نرم یکی اره؟اگه میانترم نگیری ک باید امتحان پایانی رو ۶بگیری ک قبول شی زیر ۶ میف ...

سخته امتحاناش؟؟؟

من سراسری قبول شده بودم بخاطرغیرحضوری بودنش رفتم پیام نور

پیام نور نصف درساش مجازین ینی نیاز ب حضورت توی دانشگاع نیس حداقل سعی کن کلاسای ال ام اس رو بری یا شماره اساتید رو پیداکنی اکثرشونم تکلیع میدن امتحان نمیخان ازشون میانترم بگیر.موقع انتخاب واحد چنرتا برگه بهت دادن منابع اونارو نگاه کن کناباشون بگیر بخون

پیام نور نصف درساش مجازین ینی نیاز ب حضورت توی دانشگاع نیس حداقل سعی کن کلاسای ال ام اس رو بری یا شم ...

آره کتاباروگرفتم دارم میخونم ولی هم حجمشون زیاده همم خیلی سختن

سخته امتحاناش؟؟؟من سراسری قبول شده بودم بخاطرغیرحضوری بودنش رفتم پیام نور

نه زیاد امتحانا درسا عمومیش مث اندیشه و ایین سخت ترن تا تخصصیا لعنتیا ی سوالات دینی میارن ک من پناه برخدایی تست میزنم😂

نه زیاد امتحانا درسا عمومیش مث اندیشه و ایین سخت ترن تا تخصصیا لعنتیا ی سوالات دینی میارن ک من پناه ...

شماخودتون پیام نورددرس میخونین؟؟؟

کلاسای مجازی بعضی درسا چون تعداد دانشجوها ب حد نصاب نمیرسه کل استانو مجازی میکنن.اگه ایتا داری ایدیت ...

درخواست دادم بهتون