2777
2789
عنوان

چطور مرگ عزیزتون رو فراموش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست

همیشه تو یاد و قلب هستند خب ولی من به این باور رسیدم که فقط جسمش نیست تمام روحشون با ماست و هر موقع صدا کنم میاد خوابم حتی قبل این ک یک اتفاق تو زندگیم بیافته قبلش تو خواب بهم میگه واسه همین با وجود تمام دلتنگی ها و اذیت مطمئنم وجود داره و می بینم مارو پس فقط با خدا و قلبت ارتباط بگیر خودتو عذاب بدی اون عزیز رفته هم تو رنج میوفته شک نکن حاضره و می‌فهمه پس خوب زندگی کن سعی کن و حتما تراپیست برو حتما

خداصبروآرامش بدهروح همه رفتگان شادواسه عزیزت صلوات فرستادم

مرسی عزیزم 🖤برای شادی عزیزتون منم صلوات فرستادم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی امشب بسکه گریه کردم نفسم بالا نمیاد

برو قدر اون گریه رو بدون من انگار مردم یخ سرد نه گریه میاد چیزی فقط حوصله چیزی نمیاد

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
دارم روانی میشم من دیگه عید ندارم عید و هرچی برنامه بهاره همش به درد نخور شدن، حالا همه خاطره هام با ...

خدانکنه جانم ...خدابه دل همه ی داغدیده ها ارامش بده

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

همیشه تو یاد و قلب هستند خب ولی من به این باور رسیدم که فقط جسمش نیست تمام روحشون با ماست و هر موقع ...

پس چرا من هرچقدر صداش میکنم نمیاد خوابم🥲

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

برو قدر اون گریه رو بدون من انگار مردم یخ سرد نه گریه میاد چیزی فقط حوصله چیزی نمیاد

😞😞😞😞

پس چرا من هرچقدر صداش میکنم نمیاد خوابم🥲

ببین تا آروم نگیری نمیاد برا من اینجوری بود مادربزرگم عاشقش بودم جونم براش در می‌رفت مادرم هرچی بی تابی کرد به خوابش نمی‌رفت الان که آروم تر شد می بینتش تو خواب، شاید اجازه ندارن نباید ببینی ممکنه شما بدتر بشه حالت... ولی مطمئن باش هستند خیلی سخته فقط براشون کار خیر انجام بده به نیتش خودتم آروم تر میشی خدا رحمت کنه و صبر بده بهتون 

ببین تا آروم نگیری نمیاد برا من اینجوری بود مادربزرگم عاشقش بودم جونم براش در می‌رفت مادرم هرچی بی ت ...

واقعا؟ وای مرسییی قربون دستت خیلی خوشحالم کردییییی 😭😭😍