2777
2789
عنوان

چندبار امتحان رانندگی دادید 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
من محل ازمون میرفتم تمرین همه مواردو کار میکردم عالی بود روز اکتحان تو پارک ساده ماشین خاموش میشد

تمرین تو محل خوبه 

منم بار اول سنگ گذاشته بودن جلو لاستیک ماشین ماشینو پروندم خاموش شد🤦🏻‍♀️

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

تمرین تو محل خوبه منم بار اول سنگ گذاشته بودن جلو لاستیک ماشین ماشینو پروندم خاموش شد🤦🏻‍♀️

اخه این قضیه برای من هررربار تکرار میشد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمرین تو محل خوبه منم بار اول سنگ گذاشته بودن جلو لاستیک ماشین ماشینو پروندم خاموش شد🤦🏻‍♀️

الان یه دوستی دارم اونم همین وضعه 

رانندگیش خوبه واقعا ولی همون اول خاموش میشه ماشین ردش میکنن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان یه دوستی دارم اونم همین وضعه رانندگیش خوبه واقعا ولی همون اول خاموش میشه ماشین ردش میکنن

میگه افسره همون اول از نحوه نشستن میفهمه راننده خوبی هستی یا نه 😅

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

@tennis‍ 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏