2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استقلال یعنی بره سر کار و درآمد خرج خونه بشه؟

استقلال یعنی توانایی تصمیم‌گیری و مدیریت زندگی خود، نه لزوماً داشتن درآمد یا خرج دادن برای خانه.

کسی که مستقل باشه وابسته به دیگران نیست و خودش ارزشش رو میدونه.

پس استقلال بیشتر ذهنی و رفتاریه تا مالی.

استندبایِ حاجی🙌🏼

من اگه آقا بودم فقط خانم مستقل رو ترجیح میدادم

مستقل رو معنا کنید لطفا

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مستقل رو معنا کنید لطفا

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقتی استارت میزنه تا تهش بره .....واسه هر کاری آویزون شوهر نباشه ...در کنار  لطافت زنانه اش سیاستم داشته باشه ..‌‌..جوری رفتار کنه که همسرش  که  برای هر کاری مشورت اونو بخواد ....در کل زرنگ باشه و همه چی حالیش باشه 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...

کاملاً درسته این ویژگی‌ها یعنی استقلال، اراده، توانایی و هوش عملی، که همراه با لطافت و اخلاق زنانه، هم جذابیت طبیعی ایجاد می‌کنه و هم باعث احترام و هماهنگی در زندگی مشترک میشه

کسی که خودش بتونه از پس کارهاش بر بیاد و همزمان همسرش رو در تصمیم‌ها شریک بدونه پایه یک رابطه سالم و پایدار رو میسازه

استندبایِ حاجی🙌🏼

کاملاً درسته این ویژگی‌ها یعنی استقلال، اراده، توانایی و هوش عملی، که همراه با لطافت و اخلاق زنانه، ...

دقیقا  ....من بابام میگه ما همیشه کنارت نیستیم پس یه آدم با عرضه باش ..‌.واسه همین سعی میکنه ما رو مستقل بار بیاره 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

اینکه استقلال مالی داشته باشه ...با عرضه باشه ...از پس کاراش به تنهایی بر بیاد ....با اراده باشه وقت ...

مجموعا درست گفتی 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام