2777
2789
عنوان

کمد اتاقم شبیه هر چی هست غیر عکسی ک گفتم درست کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من با توجه به این که خودت بهش گفتی دو طرف جا به جا بشن فقط اینه رو بزنی کار در میاد . کشوها فقط بهم چسبیده زده مال عکس اول جدا هست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظر من با توجه به این که خودت بهش گفتی دو طرف جا به جا بشن فقط اینه رو بزنی کار در میاد . کشوها ف ...

تو وقتیی عکس نشون میدی دقیقا همون طوری میخوای ببین چی زده آخه بخدا عصبی ام 

تو وقتیی عکس نشون میدی دقیقا همون طوری میخوای ببین چی زده آخه بخدا عصبی ام

نه عزیزم شما وارد نبودی . شما اگر دقیقشو میخوای باید دقیق از همون تولید کننده اماده بگیری . چیزای ساختنی رو هر کسی با توجه به توانایی و ابزار اون لحظه اش میزنه . خصوصا نجاری . به یکی بدی یه چیز دیگه رو بسازه در نمیاد . گاهی حتی مثلا به تولیدی سفارش،کار میدی اخرش،اون چیزی که گفتی صد در صد درنمیاد با نمونه خودشون بار دوم نمیتونن دقیق در بیارن . حالا هم به نظرم آینه بزنی به درش و یه دستگیره شیک بزنی به کشوها کمد مقبولی میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه عزیزم شما وارد نبودی . شما اگر دقیقشو میخوای باید دقیق از همون تولید کننده اماده بگیری . چیزای سا ...

اون‌ دیگ باید ب بابام بگید من فقط عکس نشون دادم اونم رفته پیدا کرده درست کنن