2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=57524150]عزیزم ما زنا حسمون قوی ببین اصلا داداشش ب شما چ حسی داره اگه واقعا حسی چیزی بود ب خواهرش میگفت ... .

همسایمون ب مامانم گفته برا داداشم میخاییم زن بگیریم ولی دختر خوب پیدا نمیکنیم من دختر شما رو ب داداشم گفتم(ینی من) اونم گفته هر چی قسمت بشه ولی هنوز خبری نشده 

[QUOTE=57524470]كلا ١٨سالته ها چرا فكر ميكنن ديرت شده[/QUOTE نمیدونم از این ک بگن ترشیده خیلی میترس ...

مگه ٥٠سال پيشه اخه 

دختر ١٨ساله رو چ ب ازدواج 

ترشيدگي چيه اخه 

تو تا ٢٤/٢٥جا داري اين فكراي احمقانه رو از سرت بريز دور 

خونه شوهر هيچ خبري نيست 

جوونيتو بكن 

درستو بخون 

هدفمند زندگي بكن 

انتخاب ١٨سالگيت تو ٢٣سالگيت ميشه خنده واست 

خواهش ميكنم  يكم طرز فكرتو عوض كن و عاقلانه رفتار كن  مثل زناي ٥٠ساله فكر نكن و مث ...

طرز فکر خانواده پدرم خرابه فک میکنن دختر ک دانشگا بره دیگ خوب نیس دختر ک کار کنه خوب نیس دختر ک تنها اینور اونور بره خوب نیس.با این حرفا ارامشمو بهم میزنن

[QUOTE=57524150]عزیزم ما زنا حسمون قوی ببین اصلا داداشش ب شما چ حسی داره اگه واقعا حسی چیزی بود ب خو ...

عزيزم پس منتظر باش و صبر كن چيزي نگو بفهمن خوشت اومده برعكس اخ و پيف مي كنن آدمها اينجوري ان چيزهاي دست نيافتني براشون ارزشمنده

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
عزيزم پس منتظر باش و صبر كن چيزي نگو بفهمن خوشت اومده برعكس اخ و پيف مي كنن آدمها اينجوري ان چيزهاي ...

فلا ک کاری نکردم.پسره دنبال ی دختریه ک افتاب مهتاب ندیدتش.همسایمونم کل خصوصیات منو میدونه.سه ساله همسایه ایم

فلا ک کاری نکردم.پسره دنبال ی دختریه ک افتاب مهتاب ندیدتش.همسایمونم کل خصوصیات منو میدونه.سه ساله هم ...

شما فقط حرفشو پيش بكش بگو پسر خوب كمه و من اگه يك نفر باشه شرايطش فلان باشه(شرايط داداشه رو بگو)قبولش مي كنم 

با دست پس بزن با پا پيش بكش ولي اصلا تابلو نكن چون نتيجه عكس ميده

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

[QUOTE=57525365]شما فقط حرفشو پيش بكش بگو پسر خوب كمه و من اگه يك نفر باشه شرايطش فلان باشه(شرايط داداشه رو بگو

ی سری ازم پرسید برا ازدواج چی برات مهمه منم از داداشش هیچی نمیدونستم گفتم حداقل باید لیسانس و داشته باشه و پول برام اصن مهم نیس بعد گف تحصیلات خیلی برات مهمه منم گفتم ارررررررره.بعدا فهمیدم داداشش دیپلم ردیه ولی مایه دار.درس نخونده کار کرده الانم تو بازار مبل صنایع چوب داره 

بعدا بهتون تیکه ننداختن؟

به ازدواج نرسید

نه ننداختن

هنوزم که هنوزه عزیزم واسشون و محترم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
2790
2778
2791
2779
2792