2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 24 پست
همینطور جمع بشه طلا می خرم و بعد هم باهاش وام می گیرم.

طلا اصلا معلوم نیست چی میشه ؛ کاش یکم می‌ومد پایین من یه نصفه خرید سنگین میکردم😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو شکر پس الان هم طلا بخر با پولات انشالله که ماشین هم میخری

انشالله ؛ دعا کن 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
چند میگیری چجورین

منظورم سکه‌ی پارسیان بود. هر گرمی ۱۴ میلیون. 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

منظورم سکه‌ی پارسیان بود. هر گرمی ۱۴ میلیون.

بنظرت طلا تا آخر سال رو چه عددی هست؟! من همش تو این قیمت میترسم خرید سنگین بزنم ؛ همش اون سالی یادم میاد که طلا یهو کشید پایین همه سکته کردن

طلا اصلا معلوم نیست چی میشه ؛ کاش یکم می‌ومد پایین من یه نصفه خرید سنگین میکردم😂

دیگه چاره ای نیست با این تورم. من چند بار این کارو کردم و اوکی بوده. فقط می خواستم ارزش پولم حفظ بشه. 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

دیگه چاره ای نیست با این تورم. من چند بار این کارو کردم و اوکی بوده. فقط می خواستم ارزش پولم حفظ بشه ...

من قبلا کردم ولی الان واقعا میترسم ! 

من قبلا کردم ولی الان واقعا میترسم !

الان هم مثل همون قبلنه😶‍🌫️

الان هم مثل همون قبلنه😶‍🌫️

اگ ده رند هم بود یه چیزی