2777
2789
عنوان

کیا معلم غیر انتفاعی بودن 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼بیایددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست
شمام باور کردی😂اللن که رسمی شدم دارم سیزده میگیرم بعد ایشون تو غیر انتفاعی ۱۳ میگزن؟

اخه دلیلیم نداشت دروغ بگه دخترعموم هست چی بگم والا

حالا خدارپشکر رسمی شدین بالاخره مزایاش بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دلیلیم نداشت دروغ بگه دخترعموم هست چی بگم والاحالا خدارپشکر رسمی شدین بالاخره مزایاش بیشتر

عزیزم چون حقوقش خیلی کمه و زحمتش زیاد منم کدمیرفتم میگفتم هشت تومان ب مامانم اینا اخه خیلی کم بود دو میدادن

عزیزم چون حقوقش خیلی کمه و زحمتش زیاد منم کدمیرفتم میگفتم هشت تومان ب مامانم اینا اخه خیلی کم بود دو ...

اره واقعا نمی ارزه این مبلغ این همه پول از دانش آموز میگیرن زورشون میاد حقوق شمارو بدن🤦‍♀️

رسمی شدید از طریق ازمون؟ شاید اینایی که زیر نظر دانشگاه ازادم یکم بیشتر بدن ولی سقفش همون ۱۳ بنظرم

اره عزیزم امسال سال دوممه

نه سقفی وجود ندارع ی کاغذ میزارن جلوت امضا میکنی مثلا ساعتی چهلرو پنح هزار تومن

دیگ خیلی خوب باشن و لطف کنن ساعتی صذ تومن 

مثلا ۲۰ ساعت در هفته میری که میشه سه روز کامل و یه دو ساعت روز چهارم  میشه هفته ای دو تومن که نهایت بخان بدن ۸ تومن ولی انقذ ساعت نمیشه برداری مگر اینکه سه چارتا کتاب با تو باشه وگرنه نهایت هفت تومان

از کحا بهتون‌پیشنهاد میدن گاش میشد ب منم‌پیشنهاد میدادن

عزیزم بازه اردیبهشت تا خرداد موقع امتحانات بزو مدرسه ها چنجا اسم بدع درخاست بده خاستن شهریور زنگ میزنن بر اساس مدرکت کتاب میدن تدریس کنی

شمام باور کردی😂اللن که رسمی شدم دارم سیزده میگیرم بعد ایشون تو غیر انتفاعی ۱۳ میگزن؟

بعضی مدارس غیردولتی بیشتر از این هم میدن چون اونم معلم باعث جذب دانش آموز میشه ولی خوب کار معلم خیلی سنگین میشه 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
بستگی به سابقه و مدرسه ای که تدریس میکنید داره تا 15 تومان هم هست با بیمه کامل امسال خواهرم با بیمه ...

معلم کلاس اول هستین

پسرم خیلی به درس علاقع داره همه درسارو عالی میخونه فقط مفهوم کسره و فتحه و .. اینا رو روی نشانه ها چجوری یادش بدم

معلم کلاس اول هستینپسرم خیلی به درس علاقع داره همه درسارو عالی میخونه فقط مفهوم کسره و فتحه و .. این ...

سلام عزیزم هنوز زود هست و عجله نکنیداگر کلاس اولی هست  دانش آموز کلاس اول تا پایان آذر ماه فرصت داره تا ببینید توی یادگیری در چه حدی هست 

اما برای این نشانه ها بهترین کار داستان گویی هست میتونید داستانها رو توی اینترنت پیدا کنید و براش توضیح بدید 

البته الان طبق بودجه بندی کتاب هنوز به این نشانه های که شما گفتید نرسیدند

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
از کحا بهتون‌پیشنهاد میدن گاش میشد ب منم‌پیشنهاد میدادن

2 ساله دنبال کارم با لیسانس به همه سپرسم خودم همه اگهی هارو هرروز چک میکنم 

اینم که حقوقش رو هواست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره عزیزم امسال سال دوممهنه سقفی وجود ندارع ی کاغذ میزارن جلوت امضا میکنی مثلا ساعتی چهلرو پنح هزار ...

چه خوب عزیزم ایشالا موفق باشید 

منم امسال شرکت کردم ولی قبول نشدم خیلی ضریبای مازاد رقبا زیاد بود و فقط ۱ نفر میخواستن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792