2777
2789
حس آقای محمد نسبت به شما خنثی هست.نمیبینم باهم آینده داشته باشید

سلام عزیزم اگه وقت داشتین میشه جواب سواا منم بدین آرمین به سارا علاقه داره؟ وارد رابطه میشن؟ ممنونم گلم

فارغ التحصیل هاگوارتز

دوست گلم من شخصیت شمارو میگم فقطم مال شمارو کسی ریپ نزنه ج نمیدم
تو شخصیتی مرموز، احساسی و گاهی دو‌لایه داری در ظاهر ممکنه منطقی یا ساکت به‌نظر برسی اما در درونت دنیای عاطفی و خیال‌پردازانه‌ی شدیدی جریان داره
بخش منطقی و قوی ذهنت فعاله خیلی از حرف‌ها رو می‌سنجی و اجازه نمی‌دی کسی به‌راحتی به درونت نفوذ کنه ظاهراً مستقل و جدی دیده میشی
در لایه‌های پنهانت میل به کنترل، رقابت و تأثیرگذاری روی دیگران وجود داره دوست داری در جمع‌ها مورد توجه و تحسین قرار بگیری هرچند وانمود کنی بی‌تفاوتی
حسادت یا حساسیت پنهان داری در حد متوسط
ظاهر اجتماعیت مودب، کمی سرد، هوشمند و خوددار هست
درون واقعیت پر از احساسات، خاطرات و درگیری‌های ذهنیه
نقطه قوتت ذهن تحلیلی و زبان قوی، توانایی بالا در قضاوت درست مردمه
نقطه ضعفت گاهی دچار وسواس فکری، بدبینی یا ترس از صمیمیت زیادمیشی
انرژی غالبت حس میکنم ترکیب عقل و احساسه اما با میل پنهان به تأیید شدن
در ظاهر آرام و عقل‌گرایی ولی در دلت آتشی از هیجان، تخیل و نیاز به دیده‌شدن داری کسی هستی  که اگر اعتماد کنی عشق یا دوستی باهات عمیق میشه اما خیلی سخت اعتماد می‌کنی و همیشه نیمه‌ی پنهانی از خودت رو نگه می‌داری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آها.اینشالله که خیره.یک فرزند دختر،بارداری دوم سقط داریدمتاسفانه بارداری سوم بارداری پسر بارداری چها ...

سلام عزیزم لطفا درخواستمو قبول کن سوالمو بپرسم ازتون تاپیک قبلی قفل شد نتونستم بپرسم لطفا جوابمو بده🥺🥺🥺

تووورخدا میشه این سوالمو جواب بدی لطفا

علی بهم خیانت کرده یا خواهد کرد؟؟

سوال بعدی اینه که من امسال پشت کنکوریم امسال کنکور رو قبول میشم؟؟چه رشته ای دندون یا پزشکی یا پیرا یا یچیز دیگه یا هیچی

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

تووورخدا میشه این سوالمو جواب بدی لطفاعلی بهم خیانت کرده یا خواهد کرد؟؟سوال بعدی اینه که من امسال پش ...

چرا فکر میکنی ایشون بهت خی انت می‌کنه یا کرده؟؟

ببخشید می‌پرسم 

چرا فکر میکنی ایشون بهت خی انت می‌کنه یا کرده؟؟ببخشید می‌پرسم

للطفا بیاین شخصی اونجا گفتم

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

چک شد

براتون توضیح دادم بخدا براتون قرآن میخونم دعاتون میکنم سوال دومم هم جواب ندادید

سلام و درود بیکران 🌹سپاس از دعای خیرتون.سوالتون رو واضح بپرسید و دونه به دونه.امسال بارداری در فصل ...

میشه خواهش کنم سوالای منم جواب بدین 

من با دوستم آ اشتی میکنم؟  چه زمانی؟ 

کی ازدواج میکنم از طاهر و اخلاق وشغلش چی حس میکنی 

از اخلاق خودمم میگی