2777
2789
عنوان

اقای جوانمرد اگر وقت دارید مشاوره بدید لطفا..پیشاپیش سپاس

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 114 پست

من قبلا خونه کلنگی میخریدم بازسازی اساسی میکردم و به فاصله چند ماه بعد میفروختم سود خیلی زیادی داشت

اما الان خرید و فروش بیشتر از یکسال زمان میبره

وگرنه که همچنان سود خوبی داره

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه شما همون پسرخاصی که دوتا کاربری داری.

نه بابا پسر خاص خیلی ساده بود خیلی چیزی سرش نمیشد😂😂😂

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چی میشه میگن آقای جوانمرد آقای جوانمرد والا من نمیدونم ایشون اگه اینقدر علمشون بالا هست تو سایت نی نی و خانوم ها چیکار داره اگه برنامه نویس یا چیزی الان باید پشت برنامه های کامپیوترش باشه ...

کمتر یه چیز بزرگ کنید 

هر چی میشه تاپیک میزنید آقای جوانمرد 

😐😐😐😐😐

شوهر ندارید برید از اون بپرسید از پدرتون بپرسین اه 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
من قبلا خونه کلنگی میخریدم بازسازی اساسی میکردم و به فاصله چند ماه بعد میفروختم سود خیلی زیادی داشت ...

الهام جان تونستی رنگ زرد تو خونه به کار ببری؟😊

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

دوستان عزیز کسانی که میخوان د مورد مسائل مالی جدی صحبت بکنن تا از نظرات هم بهره مند بشیم ممنون از تون

ولی کسانی که میخوان شوخی و تفریح بکنن صددرصد تاپیکای جذاب تری هست که سرکرم بشید

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
هر چی میشه میگن آقای جوانمرد آقای جوانمرد والا من نمیدونم ایشون اگه اینقدر علمشون بالا هست تو سایت ن ...

به شما چه ربطی داره؟شما بفرمایید از هر کس دوست دارید سوال کنید به زور که نیاوردنتون اینجا

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
هر چی میشه میگن آقای جوانمرد آقای جوانمرد والا من نمیدونم ایشون اگه اینقدر علمشون بالا هست تو سایت ن ...

مگه نی نی سایت فقط مخصوص خانوماس؟موقع ثبت نام ندیدم چیزی در این مورد🤔به حق چیزای ندیده و نشنیده

اره اتاق کارمو بشدت هرچه تماتر

پس حسابی مبارک باشه 

به شما چه ربطی داره؟شما بفرمایید از هر کس دوست دارید سوال کنید به زور که نیاوردنتون اینجا

به شما هم ربطی نداره 

با شما کسی صحبتی نکرد ....انگار خانواده ندارن از یه مرد غریبه مشاوره میگیرن 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜