2777
2789
عنوان

دوست هول و

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله حتما حتما باید به مدیر بگین تا به مشاور مدرسه بگن..باید بررسی بشه..اون دختر مشکل داره و باید خان ...

اره به مامانم گفتم گفتش میخوای برم پیش مدیر 

ولی میترسم دردسر بشه 

خودم شخصا فردا میرم پیش مدیر میگم اگه کاری نکردن مامانمو میفرستم 

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

واییی حالا ما لباسای پوشیده هم میپوشیم این باز هم ....خدایا خودت از زمین اینارو نابود کنننننن

اره الهی امینننننن

کار بجایی رسید معلما میگفتن بابا تو گرمت نیست کاپشن تو اردیبهشت؟ اونم وقتی مدرسه کولر روشن نمیکنه؟

من بیشتر اوقات مینشستم رو صندلیم، موجی بود  تا موقعی موجش اومد در امان باشم زنگا تفریح بیرون نمیرفتم از ترسش 

فقط میرم فقط فاصله میگیرم ازت...🚶

دهم اخه دیگه در این حددد هول بودن عادیه؟مثلا بچهامون به شوخی همچین کاریو ممکنه انجام بدن ما میگیم عا ...

اگه به شوخی نبوده که بزن زیر گوشش صدا سگ بده بعد هیچ غلطی نمیتونه بکنه بره پیش مدیرم شکایت کنه اولو آخر پای خودش گیر میشه نترس 

دختر من میگه مامان شلوار ورزشی دیگه تو خونه میپوشم میرم..گفتم چرا خوب ببر مدرسه بپوش..گفت نه وقتی او ...

اره بچهای الان خیلی پرو شدن واقعا جامعه افتضاح شده ...

بهش بگو تو کلاس نپوشه اگه میتونه بره کلاسای بغلی اگر خالین قبل از اینکه معلم بیاد بپوشه 

بچهای ما اینکارو میکنن 

سعی کن تو کلاس جات رو عوض کنی و اصلا بهش رو نده و نزدیکش نشو

متاسفانه جامو نمیتونم عوض کنم و تمام کارهای گروهیم باهم افتادیم از سر ناچاری و بی عقلی خودم که تو رودرواسی گیر کردم و قبول کردم ....ولی تمام سعیمو میکنم ازش فاصله بگیرم 

باور کنید ربطی نداره..همه جا همه آدما یکی هستن

یعنی تو غیر انتفاعي بهتر نیستن بچها ؟

دولتی وضعش از همه جا خراب تره 

من خودم مدرسه قبلیم نمونه دولتی بود هیچکدوم از بچهامون بد نبودن امسال اومدم دولتی همه چی افتضاح شد 

اره الهی امیننننننکار بجایی رسید معلما میگفتن بابا تو گرمت نیست کاپشن تو اردیبهشت؟ اونم وقتی مدرسه ک ...

درکت میکنم واقعا نمیفهمم چرا باید انقدر ادم هول باشه که بقیه به خاطرش اذیت شن ....

باید جواب پس بدن 

متاسفانه جامو نمیتونم عوض کنم و تمام کارهای گروهیم باهم افتادیم از سر ناچاری و بی عقلی خودم که تو رو ...

عزیزم اجازه نده برات مزاحمت درست کنه و ذهنت رو خراب کنه و به مسول های مدرسه بگو همچین مشکلی داری باهاش