2777
2789
پس اینایی که نیتشون خیر نیست اما فوق‌العاده خوش شانسن چجورین!😞

معلومه نیروهای شیطانی و شیاطین هم برای گول زدنوگناه ادما فعالیت میکنند اما عاقبتش به باد میرن یعنی فقط واسه یه دوره کوتاه امتحان میشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سری از عوامل که از اختیار انسان خارج هستش مثل اینکه کی و کجا ودر چه برهه از تاریخ به دنیا بیایی&n ...

منظورتو فهمیدم ببین اینکه کجا بدنیا بیای تقدیره ولی اینکه یه دختر مثلا از یه خانواده فقیرو پایین یهو یه ادمه ثروتمندو خوب بگیرتش شانسه فرقه شانسو تقدیر اینه

شانس در زندگی یا همان بخت و اقبال چیزی است که باعث می شود اتفاقی مطلوب یا نامطلوب خارج از اراده انسان پیش بیاید. اما آیا شانس واقعا وجود دارد؟ یا صرفاً  عاملی برای سرپوش گذاشتن بر ضعف ها و شکست ها است؟ شانس در واقع همان قانون احتمالات است که به وسیله رفتار و تفکر انسان کنترل می شود و احتمال بروز آن بیش تر می شود. در واقع خوش شانسی با تلاش برای موفقیت در زندگی، افزایش پیدا می کند. برای این که بتوانید خوش شانسی را در زندگی افزایش دهید باید تفکر و نگرش خود را عوض کنید. در ادامه مقاله به بررسی شانس در زندگی و راه های افزایش آن می پردازیم.

منبع : شانس در زندگی | ۴ قانون کلیدی برای خوش شانسی