بهترین ترمیم کننده با خاصیت مرطوب کنندگی مناسب پوست چرب و جوش زا: دکتر آلتیا مدل ۳۴۵، مدل ۱۴۷ مناسب پوست خشک و حساس هست. هر دو خاصیت تقویت سد دفاعی پوست رو هم دارن.
بعد این، ترمیم کننده ی ژلی لاروش پوزای عالی برای پوست آکنه ای و چرب.
#پوست
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
من خیلی تحقیق کردم درموردشون و به این نتیجه رسیدم اول ترمیم کننده اون بعد لاروش بعدم التیا که التیا ...
اون برای سوختگی و بخیه و سوختگی پای نوزاد کاربرد بالایی داره. آلتیا و لاروش به عنوان مرطوب کننده ی ضدالتهاب و تقویت کننده ی شد دفاعی تو روتین پوستی کاربردی ترن 😍👌