2777
2789
عنوان

دورهمی ✨✨🍬☕

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق دعوام اگر دعوا دیدید صدام کنین😃😃😇

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

من عاشق دعوام اگر دعوا دیدید صدام کنین😃😃😇

ما اهل دعوا نیستیم قربونت. ـ😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ما اهل دعوا نیستیم قربونت. ـ😇

اگر چیز خنده داریم دیدین صدام کنینننن😢😂😂😂😂😂😂

عاشق خندم عزیزم💔💕💖💚💙💙💗❣💞

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

اگر چیز خنده داریم دیدین صدام کنینننن😢😂😂😂😂😂😂عاشق خندم عزیزم💔💕💖💚💙💙💗❣💞

✨👌

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

تو چرا بلند شدی اب بخوری اومدی نی نی سایت و چک کنی،🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

همیشه‌ نصف شب که از خواب بيدار بشم همه سايت های ورزشي و سیاسیو چک میکنم 

اين وسط نی نی سایت هم سرمیزنم ببینم مشکلی‌ پیش نیومده باشه واسه سایت و کاربراش😂

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

همیشه‌ نصف شب که از خواب بيدار بشم همه سايت های ورزشي و سیاسیو چک میکنم اين وسط نی نی سایت هم سرمیزن ...

ممنون ک مواظب ما هستی تشکر،😝🙏🙏

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

همیشه‌ نصف شب که از خواب بيدار بشم همه سايت های ورزشي و سیاسیو چک میکنم اين وسط نی نی سایت هم سرمیزن ...

افرین افرین پسر بهداشتی سایت 👌🙏🙏

@مادریاسام‍ @aroshida‍ بیاین اینجا نی نی افتاده بع قفل زدن😐

گزارش میزنن بی‌دلیل

هر بار که نگاه کنی میبینی یه روح متحرک وسط آنلاینی‌یاس

مهشیدم🤍 باز میشه این در ، صبح میشه این شب ، تموم میشه این درد ، صبر داشته باش...

گزارش میزنن بی‌دلیلهر بار که نگاه کنی میبینی یه روح متحرک وسط آنلاینی‌یاس

بعضیام ک کلید دست گرفتن در قفل میکنن فقط

2790
2778
2791
2779
2792