2777
2789

برگشت گفت شما بلوند کن ببین مرد چجوری عاشقت میشه و... گفت هممون عاشق بلوندیم هرکی میگه نه مجبوره

نظر شما چیه؟به پوست سفید چه رنگ مویی بیشتر میاد؟چشم ام درشت و ابرو پر و زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا غلط کرد که از طرف همه مردها حرف زد، من خودم چندتا مرد میشناسم به خانمشون میگن موهات رو رنگ نکن مشکی قشنگ تره. دوما به فرض حرفش درست باشه چه اهمیتی داره نظر اونا؟! خودت رو دریاب ، ببین خودت چی دوست داری. اینقدر به مردا رو ندید.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

میگفتی جالبه که از طرف همه همچین پوخی میخوری تی فک و فیچه تخته سر 😂

بابا چرا اخه ادم خساب میکنین اینا رو بعد فکر میکنن چه شاخی ان 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره بیشتر تو خاورمیانه مخصوصا ایران اینجوریه روس پسندن 😂 ، مثلاً یه دختر چشم ابرو مو تیره با پوست گندمی تو خیابون در کنار یه دختر روس بلوند راه بره قطعا توجه بیشتر به دومی جلب میشه ، یعنی زیبایی اونا رو برتر میبینن ولی مثلاً تو کشورهایی اروپایی و غربی اینجوری نیست که فرق بزارن

مرغ همسایه غازه میخاستی بنویسی کمتر از دس راستتون استفاده کنین درست میشه 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز