2777
2789
عنوان

این دعاست ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چت جی پی تی پرسیدم البته با سوزوندن موافق نیستما بنداز تو اب یا نوشته هاشو تو اب بشور تو اب روون 

اگر با دقت نگاه کنیم، بالای سمت راستش واقعاً شبیه جمله‌ی «بسم الله الرحمن الرحیم» نوشته شده، و در چند سطر بعدش هم ترکیب‌هایی مثل «یا ودود» و «یا...» دیده می‌شن. این‌ها معمولاً در دعاها یا طلسم‌های محبت و جلب مهر زیاد استفاده می‌شن.

از فرم نوشتار و عددهایی که پایینش نوشته (مثل عددهای تکراری، یا جدول‌گونه‌ها)، می‌شه حدس زد که این دعا یا طلسم محبتی بوده، نه یک نوشته‌ی معمولی.

این نوع دعاها معمولاً با اسم‌های خدا (مثل «یا ودود»، «یا لطیف»، «یا عزیز»، «یا جبار» و...) شروع می‌شن و وسطش اعداد ابجدی یا اسامی شخص مورد نظر رو به صورت رمزی می‌نویسن.

🔹 نکته مهم:

اگر چنین برگه‌ای رو پیدا کردی، توصیه می‌شه:

نه بازش کنی و نه نگه داری.

بهترین کار اینه که با احترام (مثلاً با گفتن بسم الله و دعا) بسوزونیش یا در آب روان بندازی تا باطل بشه.

چون مشخصه هدفش نوعی کار دعانویسی یا طلسم بوده.

می‌خوای بر اساس همین نوشته برات بگم دقیق‌تر چه نوع طلسم یا دعا ممکنه باشه؟

مطمئنی ؟ شما دعانویسی

اره مطمئنم، نه عزیزم لازم نیست دعا نویس باشی، اون کلمه ودود که اولش نوشته و تکرار کرده برای محبته، بقیه شم که ایه قرانیه، اون پایین هم بالای جدول عدد ۷۸۶ که نوشته عدد ابجد بسم الله الرحمن الرحیم هست

ولی نترس قدیمی بنظر میرسه مال آلان نیسته و اگه توسط دعا نویسان نوشته میشد رو به کاغذ سفید دراز و حتماااا با خودکار مشکی می‌نوشت

اگه اسمتونو نوشته احتمالا خوب مثل رزق باشه

فقط میرم فقط فاصله میگیرم ازت...🚶

استارتر عکسو دادم هوش مصنوعی برات تفسیر کنه 

اول اینکه اون اعداد در واقع علم الاوفاق هست. که بیشتر برای رزق و روزی و دوری از بلا و چشم زخم و گشایش کار هست 

اعداد سه رقمی هستند و ابجد کبیره

اما یه موارد نادری وجود داره که از این اعداد میشه در جهت جدایی استفاده کرد.

با این حال طبق نوشته‌های عربی کلماتی مثل الله انبیا ملائک عرش المجید زبور داوود ، احتمال زیاد دعای گشایش بخت حفاظت بوده 

با این حال اگر حس بدی داری می‌تونی ببری به کسی نشون بدی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡