2777
2789
عنوان

دختره ی گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت گدایی یا تازه به دوران رسیده که اینا به چشت میاد 

و گرنه طرز حرف زدن خودت بیشتر به .. ها میخوره

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

با شما حرف نزدم که داری اینجوری فشار میخوری

نظرمو دادم خیلی بدبختی متاسفانه

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

حرف زدنت دقیقا شبیه بعضی کاربرهاست که فکر میکنن حسود دارن و همیشه ناله از حسادت بقیه میکنن. 

وقتی دو نفر با هم همراهن، چیزی میخوان بخورن باید تعارف کنن. اون قیمت کفش هم نبودیم که بدونیم بحث چجوری بود، شاید از اینکه تو بحث راهش ندادید ناراحت شده.

حرف زدنت دقیقا شبیه بعضی کاربرهاست که فکر میکنن حسود دارن و همیشه ناله از حسادت بقیه میکنن. وقتی دو ...

اولا باهاش نصف کردم و هی تیکه مینداخت دوما ما تو اون بحث همه شرکت کردن خودش نخواست

برخلاف بقیه حق رو به تو میدم

شکلاتت یه چیز معمولی بوده که باهاش نصف کردی دفعه آخر فک کنم دونه‌ای ۸۰ گرفتم

کفش ۶و۷ تومنی هم یه چیز متوسط به پایینه.

کسی که بخاطر بیان این‌ها میاد تیکه میندازه نرمال نیست ولی تو هم نباید از لفظ گدا استفاده کنی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

برخلاف بقیه حق رو به تو میدمشکلاتت یه چیز معمولی بوده که باهاش نصف کردی دفعه آخر فک کنم دونه‌ای ۸۰ گ ...

اخه میدونی هر سال میگه مامان بزرگم فلان شده مامانم فلان شده خوب به ماچه اخه

خب این جور چیزا واقعا مهم نیست که به چشمت بیاد عزیزم 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40