ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از همه لحاظ بهم نمبخورید چون تو دچار فروپاشی روانی شدی هنوز هیچی نشده .پس کاملا با هم مچ نیستید
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
من درمانگرم کارش عالیه و خیلی آدم موجه و خوبی هستن بعنوان زوج درمانگر و مشکل خودم باهاشون سر و کار دارم یه مدتی بود که از محیط اونجا حالم خوب نبود یه چیزایی حس کرده بودم که یه روز تو جلومون نتونستم اصلا تمرکز کنم چون فکرم درگیر بود حالا فکرم چیه اینکه ایشون که خودشون درمانگر هستن واقعا رابطشون تو خونشون چجوریه ولی حس میکردم خیلی با خانومی که اونجا کار میکرد صمیمی تر شده بودن و من بر اساس چیزایی که متوجه شدم نه تمام قضیه که تو زندگیشون چخبره حس کردم اینا باهم ازدواج کردن بعد نمیدونم چجوری بگم حس کردم اون حس اعتمادی که داشتم داره خراب میشه ولی نتونستم منظورمو به درمانگر برسونم البته که آخر مجبور شدم بگم به چی فک میکنم که تمرکز ندارم ولی هم از قضاوت کردنشون اذیت شدم هم از اینکه حالا ایشون راجع به من چی فک میکنه که چقد کنجکاوم خواهش میکنم برام بگین حق داشتم یا زیادی حساس شدم؟ شما بودین حس اعتماد و پایه معتقد بودنتون نسبت به اون عوض نمیشد؟
الان دیگه نیستید عزیزم وگرنه این حس تناقض و دودلی بهت دست نمیداد
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو