ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادر شوهر من تا یه چیزی میشد میگف اینام مثه مان مستاجرن مثه ما هیچی ندارن فقد واسه بستن دهن مادر شوهرم وسیله هایی خریدم ک میدونم استفادم نمیشه اصلا چند دست رختخواب ک میدونم استفاده نمیشه فقد خواستم دهنشو ببندم بسته ام شد
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
به نظرم سختگیری نیست میگم که من دوتاشم تجربه کردم آدم داره پول میده اصلا چرخکرده ای که خودم تو خون ...
اینجایی که من گوشت میخرم اصلا خرده گوشت چرخ نمیکنه .قشنگ یه کیلو دو کیلو از خود گوساله و گوسفند جدا میکنه بعد چرخ میکنه .من اصلا قبول نمیکنم خرده گوشت بریزه
ماهم توخونه گوشت رو چرخ میکنیم وخیلی هم عالی میشه از چرخ خیاطی هم انقدر کارکشیدم که خدا میدونه همیشه هم پشیمونم کاش اون زمان ژانومه میگرفتم بجای کاچیران نه اینکه بد باشه بخاطر اینکه خوبترین روداشتم شماهم انشاالله پول میاد دستتون هرچی رو دلتون خواست میخرین🙏بخاطر داشتنشون ناراحت نباشین انشاالله به کارتون میاد