2777
2789
عنوان

از خرید اینا تو جهیزیه پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
فقط چرخ گوشت و چرخ خیاطی اضافه اس؟من چی بگمسرویس ۴۸ تا ارکوپال۱۲ تایی چینیسرویس لیوان و استکات ۴۸ تا ...

اخه الان انقدر همه چی گرون ادم برای همون دو تا تیکه هم حرص میخور 

منم یک دوره نازک دوزی رفتم ولی الان حتی حوصله دوختن درز هم تدارم

منم خیاطی بلدم عین تو یه دوره سه ماهه رفتم،ولی جدای از این من پارچه میخرم دستمال می‌دوزم دم کنی خیلی چیزای دیگه که کهنه شده  کار با چرخ رو دوست دارم

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی فکر شد خریدم ولی انقدر کهداین مامان ها رو چرخ خیاطی اصرار میکنن انگار اگر نباشه هیچی نیست بر ...

دیگه سعی کن گوشت رو خونه چرخ کنی

چرخ گوشت های صنعتی پر از میکروب و الودگیه

چون اینا نهایت روزی یبار بشورن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

مادر شوهر من تا یه چیزی میشد میگف اینام مثه مان مستاجرن مثه ما هیچی ندارن فقد واسه بستن دهن مادر شوهرم وسیله هایی  خریدم ک میدونم استفادم نمیشه اصلا چند دست رختخواب ک میدونم استفاده نمیشه فقد خواستم دهنشو ببندم بسته ام شد 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اخه الان انقدر همه چی گرون ادم برای همون دو تا تیکه هم حرص میخور

دقیقااا

حرص اینو میخورم که چرا این همه وسیلهه واقعا چ بکار میاد

که پدر و مادرمون انقدر هزینه کنن

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

اووووه ول کن سخت نگیر

به نظرم سخت‌گیری نیست 

میگم که 

من دوتاشم تجربه کردم 

آدم داره پول میده 

اصلا چرخ‌کرده ای که خودم تو خونه آماده میکنم قابل قیاس نیست با چرخ‌کرده آماده قصابی 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

به نظرم سخت‌گیری نیست میگم که من دوتاشم تجربه کردم آدم داره پول میده اصلا چرخ‌کرده ای که خودم تو خون ...

اینجایی که من گوشت میخرم اصلا خرده گوشت چرخ نمیکنه .قشنگ یه کیلو دو کیلو از خود گوساله و گوسفند جدا میکنه بعد چرخ میکنه .من اصلا قبول نمیکنم خرده گوشت بریزه 

ماهم توخونه گوشت رو چرخ میکنیم وخیلی هم عالی میشه از چرخ خیاطی هم انقدر کارکشیدم که خدا میدونه همیشه  هم پشیمونم کاش اون زمان ژانومه میگرفتم بجای کاچیران نه اینکه بد باشه بخاطر اینکه خوبترین  روداشتم شماهم انشاالله پول میاد دستتون هرچی رو دلتون خواست میخرین🙏بخاطر داشتنشون ناراحت نباشین انشاالله به کارتون میاد

2790
2778
2791
2779
2792