2777
2789
عنوان

بنظرتون ترسناک ترین چیزی که هست چیه بدون قضاوت همدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 45 پست

قتل و بیماری های روانی حسادت و انتقام و کینه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ج.نگ وحشتناک میترسم سر استرس اونموقعی ک اتفاق افتاد از ترس دوبار تا سکته رفتم قلبم داشت وایمیساد

قشنگم نترس با ترسیدن ما چیزی عوض نمیشه میدونم مقابله باهاش سخته اما سعی کن حالت خوب باشه و به جنگ فکر نکن💜💜

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

قشنگم نترس با ترسیدن ما چیزی عوض نمیشه میدونم مقابله باهاش سخته اما سعی کن حالت خوب باشه و به جنگ فک ...

خیلی سعی میکنم ولی واقعا اونموقع حاضر بودم همه چیزم بدم ولی یک شب راحت بخوابم هنوز خیلی اذیتم واقعا سخته تازه فکر کن من جایی بودم که نهایت نهایت روزی یک صدا میومد جای اونی که تو تهران بود هم میترسیدم