2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد کسایی که فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست
ینی اول یه دعا بخونم بعد باهاش حرف بزنم؟

آره یه فاتحه بده مثلا...اگه حرف زبونیت هم نشنوه ممکنه به خوابت بیاد از دلتنگی درمیای..

من بیشتر وقتا واسه کسی فاتحه خیرات میدم خوابشو میبینم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منی که هر شب برای عزیزم آیت الکرسی میفرستم میاد پیشم و صدامو میشنوه؟

اگه نشنوه هم برات دعا میکنه

و دعای مرده ها بهتر از ما زنده ها اجابت میشه

خودتم دقت کنی اثر دعاش رو میبینی

مثلا مامان من یه مدت واسه یکی خیرات میداد هی وام و چیزهای قسطی براش جور میشد با اینکه خوشش نمیاد

تا اینکه فهمید اون مرده خیلی اهل وام و قسطی گرفتن بوده..گفت حتما دعای اونه

اگه نشنوه هم برات دعا میکنهو دعای مرده ها بهتر از ما زنده ها اجابت میشهخودتم دقت کنی اثر دعاش رو میب ...

الان باحرفات یه چیزی متوجه شدم و تنم مور مور شد من چند ماه هر شب خوابشو میدیدم و بیشتر وقتاهم میفهمیدم نیست و رفته باز تو خواب تعجب میکردم چطوری برگشته  دقیقا اون زمانی بود که هر روز چند رکعت براش نماز میخوندم چند ماهه دیگه خوابشو نمیبینم و دقیقا از وقتی که نمازی که براش میخوندم و قطع کردم یعنی بخاطر اینه دیگه خوابم نمیاد؟ وای خدا

الان باحرفات یه چیزی متوجه شدم و تنم مور مور شد من چند ماه هر شب خوابشو میدیدم و بیشتر وقتاهم میفهمی ...

آاااخییییییی🥲

دقیقا...اصلا شاید خودش دعا کرده من الان اینو بهت بگم..خودمم تنم مورمور شد....بخون براش طفلک😔

آاااخییییییی🥲دقیقا...اصلا شاید خودش دعا کرده من الان اینو بهت بگم..خودمم تنم مورمور شد....بخون براش ...

عزیزم بدبختی اینه چند ماهه نمازهای خودمم نمیتونم بخونم خیلی دلم میخواد هر روز میگم فردا شروع میکنم ولی نمیتونم بخونم