2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی کنکورم داری و ب این چیزا فکر میکنی؟ رشتت چیه؟میدونی چقدر کنکور اینده سازه برات؟

درسم خوبه . در حده یه معشرت بود وقتی نمیگرفت. منم که داشتم تموم میکردم کلا اون ول نمیکرد. الان یهو چی شده . فقط میخواستم اینو بدونم

کاملا درست میگید ممنونم

بخاطر خودت میگم عزیزم الان تو سن حساسی هستی احساساتت درگیر میشه خودت رو از این حواشی دور نگه دار و اصلا پیگیرش نباش و آیندت رو بساز و هیچوقت نزار یک پسر بهت حتی دست بزنه تا به وقت که نامزدی و ازدواج و اینا هست 

درسم خوبه . در حده یه معشرت بود وقتی نمیگرفت. منم که داشتم تموم میکردم کلا اون ول نمیکرد. الان یهو چ ...

خب آدما دلشون نمیخواد تموم کننده طرف مقابل باشه شما هم چون اون بی خبر رفته کمی آشفته شدی ولی هرچی بیشتر پیگیرش باشی بدتره محلش نده و جوری که برات مهم نیست اینجوری بخواد میاد سمتت چون هرچی یک نفر رو هی پیگیری کنی محل بدی بیشتر دور میشه اون اگر بخوادت میاد سمتت ولی حالا که قصدت تموم کردن بوده پس چه بهتر با مشاور صحبت کن و نزدیک اون آقا نشو ذهنت رو آروم کن و فقط رو درست تمرکز کن آیندت رو خراب نکن حیفه ازدواج هم به وقتش بکن با فرد مناسبی که خودت زمانش رو بهتر از ما میدونی

خب آدما دلشون نمیخواد تموم کننده طرف مقابل باشه شما هم چون اون بی خبر رفته کمی آشفته شدی ولی هرچی بی ...

من از اولشم هم بهش گفته بودم من اصلا دنباله این چیزا نیستم . ولی اون همه اصرار تهش اینه واقعا؟ فقط برام عجیبه یهو چش شده. وگرنه که ناراحت نیستم من که خودم میخواستم تموم کنم. حداقل من نشدم ادمه بد

تو دیدار چه اتفاقی بینتون افتاد؟

بزور بغلم کرد. بدونه اجازه. من نه خودم نه خونوادم اینطوری نیستیم واقعا این ام اولین ادمی بود که من باهاش حرف میزدم. با اینکه راضیم نبودم. مرزامم میدونست ولی خب میگفت خیلی وقت بود ندیده بودم فلان. منم پیشه خودم گفتم الان بخاطره بغل دعوا نکنم. هفته ی پیش دیدمش خیلیم میگفت وای تو چقدر خوشگلی چقدر فلانه چقدر خوبه دیدمت. الان اینطوری. هیچی به هیچی نمیخونه

اگر بغلت کردی و اینا شاید از اولم قصدش دوست داشتنت نبوده نباید بزاری تا قبل از محرمیت کسی بهت دست بزنه بعضیا جنبه ندارن و ذهنیتشون درموردت خراب میشه کلا هم بهتر شد بزار خودش بره تا تو بتونی به درست برسی ارزشت بالاتر از ایناست که بخواد از درست که اینقدر برات مهمه تاثیر منفی بزاره خودت ماشاالله عاقلی اصلا پیگیرش نشو دلت رو کنترل کن عزیزم وقتی ازش خبر نگیری احتنالش بیشتره خودش بیاد بهت پیام بده شاید هم کلا نده و قصدش از اول رفتن بوده خدا داند نیمه پر لیوان رو ببین و برس به درست ارزشت رو بخاطرش پایین نیار 

اگر بغلت کردی و اینا شاید از اولم قصدش دوست داشتنت نبوده نباید بزاری تا قبل از محرمیت کسی بهت دست بز ...

خیلی ادمه محترمیه. قصدش اگه بغل بود ادمایه در دسترس تری از من هست واسش. واقعا دوسم داشت میدیدیم اینو اخه یکی ۶ ۷ ماه میتونه نقش بازی کنه؟

بزور بغلم کرد. بدونه اجازه. من نه خودم نه خونوادم اینطوری نیستیم واقعا این ام اولین ادمی بود که من ب ...

ولش کن و ذهنت رو آزاد کن خدا حرفت رو شنیده ازت دورش کرده که رو درس و کنکورت تمرکز کنی عزیزم دلیلش هرچی باشه ولش کن فقط بازم میگم اصلا نه بهش زنگ بزن نه از کسی سراغش رو بگیر بیتفاوت باش حتی بلاکش هم نکن خنثی باش و بزار ببینه بشنوه چقدر موفق شدی