2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخ چه بیکاری تو ای خدا

از صبح ساعت پنج تا حالا کارام کردم الان وقت استراحتمه اومدم دراز کشیدم دخترم همه اش سعی داره سال بندازه رو من جوون زیبا بشم .می گم این کارا فایده نداره از بابات پول بگیر برام 🥴

اینجا هرکی خیانت میکنه سنگسار میشه ذلیخا پاداش گرفت 😅

اونجاکجاست؟ 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

ولی چقدر قشنگه.  انگار خدا می گه اگه یه چیز بهت می دم در بهترین حالت بهت می دم.  اگه قراره به یوسف برسی به حالت پیر و درمانده پیشش نمی ری که خجالت زده باشی و از این ماجرا حس خوبی نداشته باشی 

تو رو جوان و زیبا و شاداب بهش می رسونم!  

الهم عجل لولیک الفرج

از همون اولم فاز آسنات نپسندیدم زیاد مدافع حقوق بشر شد 😆

چه میدونست شوهر ناقلاش جوون می‌کنه زلیخا را خخ میدونی یوسف به پیک حق گفت با خدا این پیر چروک نمخام اونام گفتن باش جوون میکنیم تو فقط بگیرش خخ

زلیخا فقط چهره اش جوان نشد که ،کلا برگشت به جوانی ،بچه دارم شده بود

شوهرم می‌گفت خدا براش دندوناشم کامپوزیت کرد😂

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

اه اصن دلم راضی نمیشه به این داستان 

کاش امتحان حضرت یوسف ی چی دیگه یود 

این وسط پوتیفار و آسنات بهش ظلم شد واقعا 

زلیخا و یوسفم بهم نمیومدن اصن یوسف چطوری یهو عاشقش شد هی میخندید😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منظورم ایرانه

ببخشید کجای ایران زن خائن رو سنگسار میکنن؟ 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

دقیقا من میگم اگه میدونست زلیخا جوون میشه و شوهرش باهاش ازدواج میکنه شاید هیچ وقت این ظلم را درحق خ ...

بابا یوسف پیامبر هم پول به اندازه کافی داشته ،هم خودش به اندازه کافی محبت و توان جسمی مثل مردها ی حالا نبوده که بره سراغ یه زن دیگه از زن خودش غافل بشه و بهش نرسه .و‌حتی عرضه رسیدگی به یه زن هم نداشته باشه چه برسه چنتا .اگه مردها ی الان هم چین‌قدرتی داشتن باور کن هیچ‌کدوم از زنها ناراحت نمی شدن شوهرشون زن دیگه بگیره