دخترک80 مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 459 عنوان حس شیشمییی | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 17 پست خودم حس شیشمی ام اما برای سوال خودم میخوام از کسی دیگع کمک بگیرم❤ 1404/08/14 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 توی یہ محیط کار میکنیمخواستم بدون ازم خوشش میادبھم فکر میکنہ؟حست چی میگ؟ یعنی عشق و عاشقی نیست دوست داشتن نیست صرفا حس میکنم نس مثبت میگیره ازت ترو دختر باحال شاد در عین حال فوق العاده رسمی میبینه که میانه هرچیزی رو رعایت میکنی درسته؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترک80 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 459 یعنی عشق و عاشقی نیست دوست داشتن نیست صرفا حس میکنم نس مثبت میگیره ازت ترو دختر باحال شاد در عین حال ... شاید خودمم نمیدونم