2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
شما چطوری انجام میدینتو اینترنت هر کسی یه چیزی گفته

سوزن نخ اندازه بیست سانت میگیرم روی نبض دست میگم تودلم بچه اولش چیه دستمو بی حرکت میزارم اگ چپ راس رفت پسر اگه دای ه ای شد دختر دوباره سوزن نخ ازرو نبض برمیدارم میرم بعدی  میگم بچه دوم چیست و ب این ترتیب ادامه میدم بای دوستم تاجنسیت بجه ششمی زدم ودرست دراومد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من شنیدم جفت قدامی و ضربان قلب بالای جنین تو سونو ۸ هفتگی دختر میشه

نه عزیزم این بصورت عملی کاملا رد شده من خودم بچه اولم ضربان قلبش پایین بود دختره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری دوممه من ۵سال عضویت داشتم☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه همه رو انجام دادم اشتباه بود اکثر نشونه ها پسر بودن و این تست ها هم همینطور ولی بچم دختر بود ال ...

اره واقعا منم همینطور اما خب بلاخره بقول خودتون ادم ذوق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سوزن نخ اندازه بیست سانت میگیرم روی نبض دست میگم تودلم بچه اولش چیه دستمو بی حرکت میزارم اگ چپ راس ر ...

خب برا من اول دایره ای شد دوم خطی یه دختر دارم الانم باردارم

اما من بر نمیداشتم و نیت کنم مث شما فقط رو نبض دستم گذاشتم خودش دو بار حرکت کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب برا من اول دایره ای شد دوم خطی یه دختر دارم الانم باردارماما من بر نمیداشتم و نیت کنم مث شما فقط ...

خبددرس زدی دیگه دایره شده چون بچه اولت دختربوده  ولی دومی چپ راس رفت ؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

میشه به منم یاد بدید😘

کلم قرمزرو اندازه یه کف دست خوردکنیدبیشتروکمترش مهم نیست بریزیدتوقابلمه دولیوان اب بریزیدروش بزاریدرو اجاق گازتااینقدبپزه که اب قرمزبسه بعدبزاریدسردبشه وصبح ناشتاواولین ادرارتون رو بایک دوم لیوان اب کلم قاطی کنیداگه صورتی شدیاقرمزدختره اگه ابی شدپسره.تونت بزنی دقیق میاد

دقیق تر میگی چطوری

کلم روتوتاپیکت گفتم جوش شیرینم میریزی تولیوان یک بارمصرف مثلایه قاشق بعدروش ادرارتومیریزی اول صبح اولین جیشتواگه مثله نوشابه کف کرداومدبالاپسره اگه تغییری نداشت دختره.مال من کف کردپسرشدزن همسایه تغییرنکرددخترشد

خبددرس زدی دیگه دایره شده چون بچه اولت دختربوده ولی دومی چپ راس رفت ؟

نه بالا و پایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلم روتوتاپیکت گفتم جوش شیرینم میریزی تولیوان یک بارمصرف مثلایه قاشق بعدروش ادرارتومیریزی اول صبح او ...

راستش اینو امتحان کردم اما جوش شیرینم تاریخ گذشته بود ۴سال ازش گذشته بود

یکمی کف سفید اومد رو ادار

حالا نمیدونم بخاطر این بود که خیلی تاریخش گذشته بود یا چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلم قرمزرو اندازه یه کف دست خوردکنیدبیشتروکمترش مهم نیست بریزیدتوقابلمه دولیوان اب بریزیدروش بزاریدر ...

این خیلی دردسر داره😵‍💫😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی دقیقتره

راجب جوش شیرین چیزی نگفتی

بنظرت چون تاریخ گذشته بوده خطا زده یا چی

من خودم کمتر از یکماه دیگه جنسیتش رو میدونما نمیدونم چرا اینقد پیگیرم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش اینو امتحان کردم اما جوش شیرینم تاریخ گذشته بود ۴سال ازش گذشته بودیکمی کف سفید اومد رو ادارحال ...

احتمالش هست تازه بگیرودوبتره امتحان کن من خودم جوش شیرین اینقدکف کردکه ازلیوان زدبیرون.چن بچه دارید?