2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
کلا تو ماه یکبار تحمل کن چی میشه مگهلازمه خدایی غذا رو به روی همسرت بیاری

اگر ندار بودن اگر با همه اینطوری بود به روش نمیاوردم اما برای داماداش سنگ تموم میذاره مگه من چیزی کم دارم یا بی شخصیتم اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ندار بودن اگر با همه اینطوری بود به روش نمیاوردم اما برای داماداش سنگ تموم میذاره مگه من چیزی کم ...

درسته منظور شما چیز دیگه ای هست ولی با بیان این موضوع خواه ناخواه فکر میکنن دنبال غذا و میوه و این چیز ها هستی باید بی اهمیت باشی بزار بدی برای خودش بمونه . من خودم این مدلیم یعنی هر گونه پذیرایی هم کنه هیچی نمیگم چون دوست ندارم فکر کنن خونه پدرم چیزی نداشتم

ول کن حوصله داری اوقات زندگی خودتو به خاطر یکی دیگه تلخ میکنی ها.

شکمتو سیر کن ماهی دوساعت برو بشین دولقمه برنج کته بخور پاشو بیا

اینجوری زندگی خودتم شادتره

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

ول کن حوصله داری اوقات زندگی خودتو به خاطر یکی دیگه تلخ میکنی ها.شکمتو سیر کن ماهی دوساعت برو بشین د ...

ببین من کلا کم غذام از غذا فراری اما میدونی این ناراحتم میکنه که هیچ مهمونداری هیچ اهمیتی به ادم نمیده و انگار با گدا داره برخورد میکنه

واقعا دیگه صبر و تحملم تموم شده نمیدونی بخدا

درک میکنم ولی اینجوری بخدا اعصاب خودت فقط خورد میشه به شوهرتم بگی هر چقدر هم باشه خانوادشه و هیچوقت نمیگه خانوادم اشتباه میکنن ... ببین و بی اهمیت باش سخته ولی بگذز

بخدا اصلا حاضرم هیچ موقع دعوت نکنه اخه ادم برای مهمونش یکم ارزش قائل میشه این چه وضع رفتار کردنه

خودتو ناراحت نکن.  ببین این رفتارا از کمبود و عقده طرف هست... داره ذات و درون سیاه خودش رو بروز میده

خودتو ناراحت نکن. ببین این رفتارا از کمبود و عقده طرف هست... داره ذات و درون سیاه خودش رو بروز میده

نه همسرم میگه با تو احساس راحتی داره گفتم پس بگو بامن ناراحت باشه از این به بعد😏