2777
2789
عنوان

شده تا حالا از حرص گریه تون بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
😅😅😅🤣🤣همه شون همیننمامان منم برعکس میگهبعدا بهش میگیم گردن هم نمیگیره🤣🤣🤣

🤣🤣 خخخخ دقیقا دقیقا
مامان منم گردن نگرفت بعدش. داخل راه از ناراحتی داشتم گریه میکردم عین خیالش هم نبود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

🤣🤣 خخخخ دقیقا دقیقامامان منم گردن نگرفت بعدش. داخل راه از ناراحتی داشتم گریه میکردم عین خیالش هم ن ...

من گریه هم بخوام کنم بعدا ک تنها شدم گریه میکنم

ولی اون لحظه خیلی محکم حرف میزنم

البته ممکنه عصبانی هم بشم

اگه اونجا بودم حتما یچی میگفتن ک حتی مربی هم دیگه نفس نکشه🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گریه هم بخوام کنم بعدا ک تنها شدم گریه میکنمولی اون لحظه خیلی محکم حرف میزنمالبته ممکنه عصبانی هم ...

وای خواهر کاش بودی واقعا🥹🥹🥹🥹😘😘😘😘😘😘 قربونت حسابی حال کردم باهات... بخدا اینقدر کم رو هستم مربی نفهم اخرش گفت فلانی خسته شد هار هار هار

🥲🥲🥲🥲

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وای خواهر کاش بودی واقعا🥹🥹🥹🥹😘😘😘😘😘😘 قربونت حسابی حال کردم باهات... بخدا اینقدر کم رو هستم م ...

گاهی باید حرفتو بزنی حقتو بگیری

مربی تایمی ک پول گرفته یچی یادت بره چونه اش گرم شده

حق آدم رو نمیارن بدن خودت حرفتو بزن

مودبانه بگو خجالت نداره

وای خواهر کاش بودی واقعا🥹🥹🥹🥹😘😘😘😘😘😘 قربونت حسابی حال کردم باهات... بخدا اینقدر کم رو هستم م ...

شوخی شوخی حرفتو بزن

با خنده میگفتی انقد حرف زدید هیچی نفهمیدم

تمرکز نداشتم

ماشالله چونه ها گرم شده...

بخند و حرفتو بزن

شوخی شوخی حرفتو بزنبا خنده میگفتی انقد حرف زدید هیچی نفهمیدمتمرکز نداشتمماشالله چونه ها گرم شده...بخ ...

ماشاالله اره چه خوب به ذهنت اومد

اصلا جرئت نداشتم

🥲🥲🥲🥲 مرسی

چند بار شوخی شوخی ج بدی اونم مثلا ب دوست و آشناهای پر رو حساب میاد دستشونخودتم حرص نمیخوری بعدش

👏👏👏👏👏😍😍😍😍 حتما یادم میمونه ممنونم