2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 38 پست
من با بقیه کار ندارم ولی خودم امشب شوهرم 2 ساعت دیر اومد خونه باهاش قهر کردم.دوساعت منت کشی کرد تا ب ...

عضويتت سال ٩٣ كلا ٣تا پست داري🤗🤗🤗

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم😢😢😢😢😢هیشکی منو دوس نداره که درکم نمیکنین چرا .احیانا با خانوم جلسه ای نسبتی نداری

نه اينارو از مامانم ياد گرفتم 

من نشون بدم همش خونه مادر شوهر بود موقع خواب ميرفتم خونمون 

الانم عقدم ٧روز هفته ٦روزش اينجام خونمون ١٠ديقه با خونه مادر شوهر فاصله داره 

جناب خود خواه نميذاره برم خونمون بمونم

در امدش زیاد نیست کارمنده حقوق کسایی که اقیانوس میرن زیاده 

مدرک تحصیلیش دریانوردیه دوستاش الان کاپتان کشتی هستن من تحمل اونقدر دوری نداشتم نزاشتم بره اقیانوس ولی کلا کارش نزدیک دریا باید باشه اصلاااا نمیتونه نزدیک خونه باشه

نه اينارو از مامانم ياد گرفتم  من نشون بدم همش خونه مادر شوهر بود موقع خواب ميرفتم خونمون  ...

وای چقد خوب حسودیم شد حالا دعای کمیلم میخونین یا نه؟

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
وای چقد خوب حسودیم شد حالا دعای کمیلم میخونین یا نه؟

بر عكس من همش اعصاب خوردي دارم خانوادم گيرن نامزدمم كلا محل نميده كي چي ميگه 

دوران عقدو گذاشتن واسه مناجات ديگه😂

و جالبه بدونين ك مامانم ب مامانش سفارش كرده نذاره كنار هم بخوابيم 

ما هم از هم جدا ميخوابيم 😕

بر عكس من همش اعصاب خوردي دارم خانوادم گيرن نامزدمم كلا محل نميده كي چي ميگه  دوران عقدو گذاشت ...

خخخخ وای چه بد .من راستش11سال دوست بودیم چندماهم هست نامزدیم الان که میرم خونه شون مامانم میگه تا حد بوس و بغل باشه ها نه بیشتر منم میگم چشم😕😕😕😕ولی میرم اونجا دست خودم که نیس 11ساله حسرت کشیدیم ولی فکر کنم فردای عقد حتما تا صبح کار داریم😆😆😆

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫