2777
2789
عنوان

وااای خدا 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 21 پست

بعضی آزمایشگاهها روزای تعطیل هم باز هستن 

جستجو کن پیدا کن جمعه برو

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی نکران نباش از هوش مصنوعی برات سوال کردم 

آره اون معمولاً شامل چند بخشه (خون، ادرار، بینایی، شنوایی، فشار و… )

و تو بخش خون معمولاً قند و چربی رو هم می‌سنجن، که برای اون باید ناشتا باشی 😬

خوردن سیب و خیار چون قند طبیعی دارن، ممکنه قند خونت رو یه‌کم بالا نشون بدن و نتیجه دقیق نباشه.

اما نگران نباش — اتفاق خیلی رایجیه! 😅

کاری که می‌تونی بکنی:

1. به پرستار یا مسئول آزمایشگاه بگو که صبح فقط سیب و خیار خوردی، چون یادت رفته.
    🔹 معمولاً تو برگه یادداشت می‌کنن و می‌دونن که ممکنه به‌خاطرش نتیجه قند یا چربی دقیق نباشه.
    🔹 اگه لازمه، خودشون می‌گن اون قسمت رو بعداً تکرار کن.
  2. بقیه‌ی آزمایش‌ها (ادرار، بینایی، شنوایی و فشار) رو همون امروز انجام بده که مرخصی‌ات از دست نره.
  3. اگه بخوان حتماً آزمایش خون رو تکرار کنن، می‌تونی هماهنگ کنی فقط همون بخش رو یه روز دیگه بری (معمولاً چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه).

می‌خوای بگم دقیق‌تر چه چیزایی تو آزمایش طب کار هست و کدوماش به خوردن سیب و خیار حساسن

اسی نکران نباش از هوش مصنوعی برات سوال کردم آره اون معمولاً شامل چند بخشه (خون، ادرار، بینایی، شنوای ...

همیناست یه دنیا ممنووون

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁