2777
2789

⁉️ این سؤال را قبل از اینکه خدا از شما بپرسد یک جایی بنشینید و از خودتان بپرسید.

❓که من با امام زمانم چکار کردم؟

❓چقدر برای امام زمان قدم برداشتم؟

❓چقدر مال گذاشتم؟

❓چقدر جانم را برای یاری امام زمانم گذاشتم؟

⚠️ نکند مثل آنها که شب عاشورا امام حسین علیه‌ السّلام را تنها گذاشتند و دنبال زندگی‌شان رفتند، من هم امام زمانم را گذاشتم و سراغ زندگی‌ام رفتم.

👈 سر خودت هم کلاه نگذار. بگذار وجدانت به تو جواب بدهد.

🎙حاج آقا زعفری زاده‌

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

آقا جان شهادت مادرتان حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد .

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

هر تعداد صلوات که به نیت خشنودی مادر همه شیعیان خانم فاطمه زهرا س و ظهور فرزندشون  امام زمان عج میفرستی اینجا اعلام کن 🍃

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

100 صلوات سهم من 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

♨️ امام مهدی، پناهِ همهٔ بی‌پناهان

🔹 امیرالمؤمنین علی علیه السلام در وصف فرزندش مهدی علیه السلام چنين فرموده‌اند:

«أَوْسَعُكُمْ كَهْفاً وَ أَكْثَرُكُمْ عِلْماً وَ أَوْسَعُكُمْ  رَحْماً»

مهدی از همهٔ شما بيشتر مردمان را پناه می‌دهد و از همهٔ شما علمش افزونتر است و رحمت و لطفش از همه فراگيرتر.

📚إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۶۰

✅ یعنی هرکس به آن حضرت پناهنده شود و از او تقاضای کمک و لطف و رحمت نماید، نااُميدش نخواهد کرد؛ و آن جناب، او را امان خواهد داد و چون همگان را می‌پذيرد به همين دلیل كهف امانش از همه وسيعتر، و رحمتش از همه واسع‌تر است.

🛑 فرهنگ فاطمیه...

🔸 فرهنگ فاطمیه، فرهنگ دعا برای دیگران و مقدم داشتن همسایه بر خویش است؛ فرهنگی که در آن عبادت با ایثار معنا می‌شود. فرهنگی آمیخته با انفاق، مهربانی و از خود گذشتن؛ با آب افطار کردن، بخشیدن لباس عروسی در شب ازدواج و یاری مسکین و یتیم و اسیر. فرهنگی که درس بندگی، تواضع و دگرخواهی را از فاطمه‌سلام‌الله‌علیها به یادگار دارد.

✍ در قبال ایام فاطمیه ما چه وظیفه ای داریم؟

🔸در مقابل آن جنازه‌ای که نیمه شب تشییع ‌شد و فقط هفت نفر حاضر شدند.

🔸در مقابل آن جنازه‌ای که دختر چهار ساله‌اش حضرت زینب (علیهاالسلام) آن را تشییع می‌نمود!

🔸وظیفه سنگین است، همگی آنچه در توان دارید انجام دهید که در قیامت حسرت نخورید...

🔸فاطمیه را احیاء و همه‌ی شهر را سیاه پوش کنید.

🔸ایّام فاطمیّه، هیئات را تشویق کنید که بیرون بیایند. اجرتان حساب ندارد!

✍ راه نجات از گرفتاری ها...

🔹 راه خلاص از گرفتاری‌ها منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف؛ البته نه دعای همیشگی و لقلقه‌ی زبان و صِرف گفتن «عَجّلْ فَرَجَهُ»، «در فرج او تعجیل فرما»، بلکه دعای با خلوص و صدق نیت و همراه با توبه.

📚 کتاب حضرت حجت (عج)، ص٢٢٧

▪️آیت الله بهجت رحمة الله علیه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز