2777
2789

⁉️ این سؤال را قبل از اینکه خدا از شما بپرسد یک جایی بنشینید و از خودتان بپرسید.

❓که من با امام زمانم چکار کردم؟

❓چقدر برای امام زمان قدم برداشتم؟

❓چقدر مال گذاشتم؟

❓چقدر جانم را برای یاری امام زمانم گذاشتم؟

⚠️ نکند مثل آنها که شب عاشورا امام حسین علیه‌ السّلام را تنها گذاشتند و دنبال زندگی‌شان رفتند، من هم امام زمانم را گذاشتم و سراغ زندگی‌ام رفتم.

👈 سر خودت هم کلاه نگذار. بگذار وجدانت به تو جواب بدهد.

🎙حاج آقا زعفری زاده‌

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

آقا جان شهادت مادرتان حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد .

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

هر تعداد صلوات که به نیت خشنودی مادر همه شیعیان خانم فاطمه زهرا س و ظهور فرزندشون  امام زمان عج میفرستی اینجا اعلام کن 🍃

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

100 صلوات سهم من 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♨️ امام مهدی، پناهِ همهٔ بی‌پناهان

🔹 امیرالمؤمنین علی علیه السلام در وصف فرزندش مهدی علیه السلام چنين فرموده‌اند:

«أَوْسَعُكُمْ كَهْفاً وَ أَكْثَرُكُمْ عِلْماً وَ أَوْسَعُكُمْ  رَحْماً»

مهدی از همهٔ شما بيشتر مردمان را پناه می‌دهد و از همهٔ شما علمش افزونتر است و رحمت و لطفش از همه فراگيرتر.

📚إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۶۰

✅ یعنی هرکس به آن حضرت پناهنده شود و از او تقاضای کمک و لطف و رحمت نماید، نااُميدش نخواهد کرد؛ و آن جناب، او را امان خواهد داد و چون همگان را می‌پذيرد به همين دلیل كهف امانش از همه وسيعتر، و رحمتش از همه واسع‌تر است.

🛑 فرهنگ فاطمیه...

🔸 فرهنگ فاطمیه، فرهنگ دعا برای دیگران و مقدم داشتن همسایه بر خویش است؛ فرهنگی که در آن عبادت با ایثار معنا می‌شود. فرهنگی آمیخته با انفاق، مهربانی و از خود گذشتن؛ با آب افطار کردن، بخشیدن لباس عروسی در شب ازدواج و یاری مسکین و یتیم و اسیر. فرهنگی که درس بندگی، تواضع و دگرخواهی را از فاطمه‌سلام‌الله‌علیها به یادگار دارد.

✍ در قبال ایام فاطمیه ما چه وظیفه ای داریم؟

🔸در مقابل آن جنازه‌ای که نیمه شب تشییع ‌شد و فقط هفت نفر حاضر شدند.

🔸در مقابل آن جنازه‌ای که دختر چهار ساله‌اش حضرت زینب (علیهاالسلام) آن را تشییع می‌نمود!

🔸وظیفه سنگین است، همگی آنچه در توان دارید انجام دهید که در قیامت حسرت نخورید...

🔸فاطمیه را احیاء و همه‌ی شهر را سیاه پوش کنید.

🔸ایّام فاطمیّه، هیئات را تشویق کنید که بیرون بیایند. اجرتان حساب ندارد!

✍ راه نجات از گرفتاری ها...

🔹 راه خلاص از گرفتاری‌ها منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف؛ البته نه دعای همیشگی و لقلقه‌ی زبان و صِرف گفتن «عَجّلْ فَرَجَهُ»، «در فرج او تعجیل فرما»، بلکه دعای با خلوص و صدق نیت و همراه با توبه.

📚 کتاب حضرت حجت (عج)، ص٢٢٧

▪️آیت الله بهجت رحمة الله علیه