2777
2789
عنوان

دلم برای مادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست
عروسی الان فکر میکن هر چقدر بی ادبی بی احترامی کنن برنده هستن در صورتی این طور نیست ما خودمون هم عرو ...

مآ هم چهار تا عروسیم سه تامون احترام میذاریم احترام می‌بینیم ولی یه جاریم بی ادب و بیشخصیت هست هیچ کس دوستش نداره کلا تو سایت باهمه جنگ دارن

خودمون هم عروس داریم احترام میذارن احترام میبینن اونی هم که نمیذاره از چشم میفته

دقیقا من تاپیک هاشو خوندم خیلی زود می‌فرستند خونه باباش اینا هم که دوست دارن مهر طلاق بخوره تو شناسن ...

بین این پیش مادر شوهر زندگی میکنه و این مشکلات طبیعیه

یادمه میگفت دختره طرف اومده خونه مادرش همش به من میگه پاشو ازش پذیرایی کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مآ هم چهار تا عروسیم سه تامون احترام میذاریم احترام می‌بینیم ولی یه جاریم بی ادب و بیشخصیت هست هیچ ک ...

همین خوبه دیگه والا با عروس هامون هم همین طور هستیم سه تا عروس احترام گذاشتن احترام هم دیدن اگر ناراحتی هم بوده با احترام با هم صحبت کردیم حلش کردیم نه با جنگ دعوا فحش فحش کاری قهر این جوری اگه باشه سنک رو سنگ بند نمیشه 

مآ هم چهار تا عروسیم سه تامون احترام میذاریم احترام می‌بینیم ولی یه جاریم بی ادب و بیشخصیت هست هیچ ک ...

ببین فقط هی یه جمله رو تکرار نکن احترام گذاشت احترام میزاری

اون مادر شوهری که تا میتونه از عروس عین کلفت کار میکشه بنظرت احترامه

اگه عروس ساکت بمونه بدش نمیاد کل خونشو بشوره براش

بین این پیش مادر شوهر زندگی میکنه و این مشکلات طبیعیهیادمه میگفت دختره طرف اومده خونه مادرش همش به م ...

به خاطر همین میگم عروس با مادر شوهر تو یه ساختمان یا یه خونه نباید زندگی کنن چون احترامی دیگه نمیتونه واسه هم همش دعوا مشکلات هست 

ببین فقط هی یه جمله رو تکرار نکن احترام گذاشت احترام میزاریاون مادر شوهری که تا میتونه از عروس عین ک ...

من به این خانوم کاری ندارم ولی بعضی ها هم بزرگنمایی میکنن یه لیوان بلند کنن میگن از ما کار کشید ولی در کل وقتی تو یه خونه هستن باید همکاری باشه

ببین فقط هی یه جمله رو تکرار نکن احترام گذاشت احترام میزاریاون مادر شوهری که تا میتونه از عروس عین ک ...

عروس کار نکن خونه مادر شوهر ولی بی ادبی هم نکن محترمانه بگه من وظیفه ندارم بعدم دخترا تا عقد میکنن همش خونه مادر شوهر میرن میمونن یک ماه یک ماه همه کار ها رو هم میکنن خوب مادر شوهر هوا برش میداره میگه این هست انجام میده ولی اگه سر سنگین یشینه خونه پدرش تو دوران عقد این توقعات هم پیش نمیاد 

به خاطر همین میگم عروس با مادر شوهر تو یه ساختمان یا یه خونه نباید زندگی کنن چون احترامی دیگه نمیتون ...

مادر و دختر هم تو یه خونه باهم مشکل دارن چه برسه به دوتا آدم غریبه 

عروس کار نکن خونه مادر شوهر ولی بی ادبی هم نکن محترمانه بگه من وظیفه ندارم بعدم دخترا تا عقد میکنن ه ...

ببین من مادر شوهرم بد نیست ولی اگه شل کنی به خودت میخواد جلو فک و فامیل خودش یسر خم و راست شی

درصورتی که باهم هم زندگی نمیکنیم