2777
2789

سلام عزیزان خواهشا اگر کسی ساکن مشهد هست در جوار امام رضا یا اگر فردی خادم ایشون هست یا الان در حرم هستن خواهشا پیام بزارین حاجتی دارم 

اگر به آقا امام رضا بگین درخواست کنید من نوکریشونو میکنم 

تازه عضو شدم ولی واقعا برام مهمه خواهشا دریغ نفرمایید

حداقل این بنده حقیر از آقا طلب کنم خواسته ام رو 🙏🙏🙏

@جان_و_جهانم‍ 

@baharrrrr400‍ 

@ظهور313‍ 

دوستان عزیزم اگر میتونید برای این دوستمون دعا کنید لطفاً 

خدا خیرتون بده

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@جان_و_جهانم‍ @baharrrrr400‍ @ظهور313‍ دوستان عزیزم اگر میتونید برای این دوستمون دعا کنید لطفاً خدا ...

چشم ان شا ء الله قسمت بشه برم حرم مطهر

به شرط لیاقت هم بیاد ایشون هم شما آجی جان هستم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم ان شا ء الله قسمت بشه برم حرم مطهربه شرط لیاقت هم بیاد ایشون هم شما آجی جان هستم

فدات خیلی ممنونم خواهر مهربونم 😘❤️

هر موقع رفتی خیلی التماس دعا دارم برای سلامتی و آرامش خودم و بچه هام و عزیزانم ممنونم 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فدات خیلی ممنونم خواهر مهربونم 😘❤️هر موقع رفتی خیلی التماس دعا دارم برای سلامتی و آرامش خودم و بچه ...

چشم عزیز دلم 🫂

همیشه بیاد تون هستم گل جان ❤

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@جان_و_جهانم‍ @baharrrrr400‍ @ظهور313‍ دوستان عزیزم اگر میتونید برای این دوستمون دعا کنید لطفاً خدا ...

ممنونم ازتون سپاسگزارم انشاالله آقا امام رضا به حق این ایام فاطمیه شفیع شما در دنیا و آخرت باشن🙏🙏🙏🙏🤍

ممنونم ازتون سپاسگزارم انشاالله آقا امام رضا به حق این ایام فاطمیه شفیع شما در دنیا و آخرت باشن🙏🙏� ...

الهی آمین عزیزم و همچنین 

ممنونم از دعای قشنگتون 💚🌱

سلامت و حاجت روا باشید 

چشم عزیزم بشرط لیاقت 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنونم ازتون انشاالله به حق این ایام حضرت زهرا شفیع شما در دنیا و آخرت باشن التماس دعا🤍

ممنون عزیزم 💚

ان شالله‌ که عاقبت بخیر بشید.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403