2777
2789
من سال ۸۷ بالاترین نمره اوردماکثرا افتادنبعد سرهنگه جوابای همه رو درست کرد همه رو قبول کرد!

یه ترجمه از امضاتون میخواستم :(

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

ببین من همه چیزم عالی بود فقط موقع پارک کردن هول میشدم اون روز یه سر هنگ جلاد اومده بود همه رو انداخ ...

من دیروز تصادف کردم یه کمک کن چطور این گواهینامه رو بگیرم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوای می تونم بگم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

از ۱۵ سالگی شروع کردم... تمرین دیگه اوایل با برادرم میرفتم بعدها که تقریبا یاد گرفته بودم از تنهایی ...

من چکار کنم هیچ جوره تو کتم نمیره

آره حتما

واقعا می خوای بدونی اقا غلط کردم 

خاطرات یه حاج اقاس که گفته فلسفه ذو تو نجف به حاج اقا ها اموزش نمیدادن این همه رو حوصله ام نمی کشه بگم

واقعا می خوای بدونی اقا غلط کردم خاطرات یه حاج اقاس که گفته فلسفه ذو تو نجف به حاج اقا ها اموزش نمید ...

باع 

اگه راجب حاج و آقا این چرت و پرتاست بیخیال دمت گرم بازم تلاشتو کردی :(

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

باع اگه راجب حاج و آقا این چرت و پرتاست بیخیال دمت گرم بازم تلاشتو کردی :(

اره درباره یه حاج اقا هس که میگه وقتی تو نجف درحال تحصیل بودم درباره فلسفه و راه های رسیدن به خدا اموزشی داده نمیشد و فقط احکام گفته میشده و کتاب الاسفار ملاصدرا(بزرگترین فیلسوف)اسلامی رو وقتی میخواستن بفروشن با انبر بر میداشتن که دستشون نجس نشه میگه فط یه نفر بود که عارف بو(فلسفه میدونست)که اونم جمال الدین گلپایگانی بوده و اونم از ترسش برا این که نشناسنش چون اگه میفهمیدن اون از نجف بیرون می کردن موقع نماز صورتش پنهان می کرد امیدوار بوده بعد انقلاب اوضاع درست بشه که نشده و میگه دوتا کتاب نوشته که تو متن هس ولی گفته اینا کافی نیست و باید فلسفه و خداشناسی تو حوزه ها اموزش داده بشه ولی گفتن این علم مرز نداره اینم گفته هیچ علمی مرز نداره ولی باید برا مرز مشخص کرد و درس داد در اخر هم یکی پیدا میشه اینا رو درس میده ولی نمیدونم ایشون بود یانه اسمش نمیدونستم برا همین سرچ کردم

علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی رحمه‌الله

خخخ

علت شکست انقلاب رو میگن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)