2821
2789

اينو ببين حالا جاي سبز يا آبي بزار درصد گفته

ما توي اقوام داريم با اينكه پدر مادر دو تايي چشم قهوه اي دارن چشم بچشون آبي شده چون ارث از پدر بزرگ داشتن

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اينو ببين حالا جاي سبز يا آبي بزار درصد گفته ما توي اقوام داريم با اينكه پدر مادر دو تايي چشم قهوه ...

دقیقا 

پدر و مادر خودم قهوه ای من و داداشم سبز   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دلتو خوش نکن که یا میشه یا نمیشه  شوهر منم چشماش عسلیه خودم سبز سه تا جوجه ها قهوه ای تیره &n ...

😅😅😅😅الهی فدای اون جوجه ها 

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
اِ چرا پس نینیا اون رنگی شده

حالا شاید چهارمی رنگی بشه   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اينو ببين حالا جاي سبز يا آبي بزار درصد گفته ما توي اقوام داريم با اينكه پدر مادر دو تايي چشم قهوه ...

خدا کنه از بابای من یا مادرشوهرمم ب نینی ما ارث برسه😉ک تیله ای میشه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
قهوه ای چون رنگ تیره کلا ژن  غالب هست  درسشو خوندم که میگم حالا شاید شانسی رنگی بشه & ...

دایی من چشاش قهوه ایه 

زنش سبزو عسلی  پسرشون شد قهوه ای 

یعنی دخترشونم باز قهوه ای میشه😆😂کنجکاووم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قهوه ای چون رنگ تیره کلا ژن  غالب هست  درسشو خوندم که میگم حالا شاید شانسی رنگی بشه & ...

عزيزم من پوستم سفيد و بوره و نامزدم موهام مشكي و پوستشم تيره نيست ولي سفيدم نيست

بچمون چه جوري ميشه؟🙈🙈

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹
دایی من چشاش قهوه ایه  زنش سبزو عسلی  پسرشون شد قهوه ای  یعنی دخترشونم باز قهوه ای ...

نمیشه گفت 

زنداداشم قهوه ای 

داداشم سبز 

پسرش سیاه 

دخترش سبز