بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اينو ببين حالا جاي سبز يا آبي بزار درصد گفته ما توي اقوام داريم با اينكه پدر مادر دو تايي چشم قهوه ...
دقیقا
پدر و مادر خودم قهوه ای من و داداشم سبز
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
قهوه ای چون رنگ تیره کلا ژن غالب هست درسشو خوندم که میگم حالا شاید شانسی رنگی بشه & ...
دایی من چشاش قهوه ایه
زنش سبزو عسلی پسرشون شد قهوه ای
یعنی دخترشونم باز قهوه ای میشه😆😂کنجکاووم
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
دایی من چشاش قهوه ایه زنش سبزو عسلی پسرشون شد قهوه ای یعنی دخترشونم باز قهوه ای ...
نمیشه گفت
زنداداشم قهوه ای
داداشم سبز
پسرش سیاه
دخترش سبز