2821
2789
بلدم شعر دو چشمت بِسُرایم به دَمیمعنی واژه‌ی دل بردن و بستن بلدی؟بلدم پل بزنم از دل خود تا به دلتپای ...

ﺑﻠﺪی دل ﺑﺒﺮی! ﻋﺸﻮه ﻛﻨﻰ! ﻧﺎز ﻛﻨﻰ؟

ﻏﻴﺮ از اﻳﻦ ﻫﺎ ﺗﻮ ﺑﮕﻮ ﻧﺎز ﻛﺸﻴﺪن ﺑﻠﺪی ؟

ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺷﺎﻋﺮ ﭼﺸﻤﺖ ﺑﺸﻮم ﭘﺮﺳﻴﺪی

ﺑﻴﺘﻰ از ﻋﺸﻖ ﺑﮕﻮ، ﺷﻌﺮ ﺳﺮودن ﺑﻠﺪی؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ﭼﺸﻢ ﺗـﻮ ﺳﻮژه‌ی ﻧﻘﺎﺷﻰ اﻣﺮوز دﻟﻢ ،ﺑﻨﺸﻴﻦ ﭘﻠﮏ ﻧﺰن ﺧﻮب ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺑﻠﺪی؟

تا چشم‌ رهی چشم تو را چشمک داد
از چشمهٔ چشم من دوصد چشمه گشاد
هر چشم که از چشم بدش چشم رسید
در چشمهٔ چشم تو چنان چشم مباد

💔😔🖤

شعر دیگ 😑

بله بله😂

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

تا چشم‌ رهی چشم تو را چشمک داداز چشمهٔ چشم من دوصد چشمه گشادهر چشم که از چشم بدش چشم رسیددر چشمهٔ چش ...

دو ﺳﻪ ﺧﻄ ﻋﺸﻖ ﺑﺮای دلِ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻨﻮﻳﺲ!

همه‌ی  دار و ﻧﺪارم ﺗـﻮ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺑﻠﺪی؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

پ چی فک کردی دل و قلوه گرفتن و دادنه😐😂

نه جانم این چه حرفیه😂

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

بیا و چشای تو زیباترین داستان کوتاهه:))#ادبیات‍ ‍ ـرپ 😂👌🏻

ای جانم خیلی مرسی🤪😂

خوبه گلی ذهنت بزار منحرف نره 😂👌🏻

نه نمیره 😂

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز