2777
2789
عنوان

بیاید ی شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 121 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در آغوشت بخوابانم ببوسانم بسوزانمبمیرانم بگردانم که این عاشق جنون دارد.

زندگی ترکم کرده بود زندگی اوردی 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خداروشکر

ببخشید مزاحم شما ودرامتدادهمه شدم عه ببخشید امتدادتو😂😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

ببخشید مزاحم شما ودرامتدادهمه شدم عه ببخشید امتدادتو😂😂

گلم اگ امضامو خوندی بودی متوجه میشیدی ک متاهلم و ایشونم مشخصه ادم باشخصیتین ن دنبال مخ زنی و اینا...

واقعا چرا فکر میکنین اگه دونفر باهم صحبت کنن  یعنی ی قصدی دارن   من ی تاپیک کلی زدم برا شعر و ایشونم اهل شعر بودن و اومدن اینجا همین....

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

گلم اگ امضامو خوندی بودی متوجه میشیدی ک متاهلم و ایشونم مشخصه ادم باشخصیتین ن دنبال مخ زنی و اینا... ...

بخدا قصد جسارت نداشتم فقط شوخی بود 

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

گلم اگ امضامو خوندی بودی متوجه میشیدی ک متاهلم و ایشونم مشخصه ادم باشخصیتین ن دنبال مخ زنی و اینا... ...

بزار از دلت دربیارم منم یه شعر بگم 

گلی گم کردم در باغ هستی 

خودت را لوس نکن آن گل تو نیستی 😂🌺

بخدا قصد جسارت نداشتم فقط شوخی بود

اوکی باشه 😶

واقعا ی لحظه قلبم شکست😅🥲

بزار از دلت دربیارم منم یه شعر بگم گلی گم کردم در باغ هستی خودت را لوس نکن آن گل تو نیستی 😂🌺

🤣🤣🤣🤣 ای خدا بگم چیکارت نکنه آن گلم من نیسم گناه دارم 

اوکی باشه 😶 واقعا ی لحظه قلبم شکست😅🥲

ای جانم عزیزم ببخشید😂

ای جانم عزیزم ببخشید😂

اشکال ندارع گلی خودمو زیاد شوخی میکنم با بقیه 🫂🥲😂

ی سوال بپرسم !

🤣🤣🤣🤣 ای خدا بگم چیکارت نکنه آن گلم من نیسم گناه دارم

باشه تویی🤪😂

اشکال ندارع گلی خودمو زیاد شوخی میکنم با بقیه 🫂🥲😂ی سوال بپرسم !

جانم بفرما