2777
2789
عنوان

خرید تراپی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 77 پست
ژوپینگ یه برند خوب بدلیجاته که میگن آبکاری طلاست ولی اونقدرام گرون نیست احتمالا ابکاریشم طلا عیار پا ...

اها مرسی عزیزم که یه چیزی بم اضاف کردی 🤗

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها مرسی عزیزم که یه چیزی بم اضاف کردی 🤗

عزیزم خواهش میکنم 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

تراول ماگ که نیاز ندارمه فلاسک دارم😎 میخام شوینده بخرم اگه وسط راه نرم سمت کتابفروشی

شوینده هم فکر خوبیه 

از کنار کتاب فروشی رد نشو😂

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

شوینده هم فکر خوبیه از کنار کتاب فروشی رد نشو😂

شاید باورت نشه چند بار شده داشتم میرفتم خونه فکرم درگیر بوده یهو دیدم جلو کتابفروشی ام😂 دیگه بنده خدا من شدم مث دخترش منو ببینه میارتم تو مغازه

ولی فکر خوبیه سعی میکنم😂🤦‍♀️

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چی دم دادم بخورم حاجی خیلی تلخه پشیمونم مثل چیز

یه راس بده بالا 

حالا تو شنگ دلت شه من چیز تلخ قرار نیس بخورم🤣

یه راس بده بالا حالا تو شنگ دلت شه من چیز تلخ قرار نیس بخورم🤣

الا نسبت به دفعه قبل زیاد تلخ نیست فک کنم اب زیاد ریختم😂

یه قوری پر دم دادم دارم با این لیوان کوچولو ها میخورم  چه جوری سه سر بدم بالا😂

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

الا نسبت به دفعه قبل زیاد تلخ نیست فک کنم اب زیاد ریختم😂یه قوری پر دم دادم دارم با این لیوان کوچولو ...

حقته 😂🩴